Ingatlan vásárlása a Limelog Kft-nél

A Limelog Kft. 8,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a ?Mikrovállalkozások fejlesztése? című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében, melyet ugyanennyi visszatérítendő támogatott hitel egészített ki. A 19 millió forintos összköltségvetésű beruházásból egy új ingatlan vásárlása valósult meg.

A Limelog Kft. 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy meghatározóan belföldön logisztikai szolgáltatásokat nyújtson megbízói számára. A Társaság 2012-ben jelentősen növelte megbízásait, létszámban is bővült és 2012 utolsó negyedévében döntött arról, hogy az addigi bérelt irodája helyett ingatlant vásárol irodai célra. Ehhez az Új Széchenyi Terv Gazdasági Operatív Program keretén belül ?Mikrovállalkozások fejlesztése? tárgyban közzé tett felhívásában regisztrál, pályázatot nyújtott be és azt a bíráló támogatásra alkalmasnak minősítette.  A Limelog Kft. 19.000.000,- Ft összköltségvetésű projektben vásárolt ingatlant irodai célra, melyre a benyújtott pályázata keretében 8.550.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A vissza nem térítendő támogatás mellett 1.900.000,- Ft saját erőből és 8.550.000,- Ft hitelből állt a projekt összköltségvetése.

A Limelog Kft. ingatlan vásárlási projektének egyrészről az volt a célja, hogy munkavállalóit ? melynek a létszáma folyamatosan bővül ? kulturált, kényelmes, a hatékony munkavégzésnek mindenben megfelelő környezetben tudja foglalkoztatni, másrészről a  partnereit, ügyfeleit fogadni és  teljes körűen tudja kiszolgálni.  Ezzel a Társaság azt érte el, hogy hatékonyabban, eredményesebben tudja szakmai munkáját, az ahhoz kapcsolódó irodai feladatait elvégezni.

A 19.000.000,- Forint összköltségvetésű beruházás keretében Dunaújvárosban egy Vasmű úti ingatlan került megvásárlásra, ahol irodát alakítottak ki.

A Limelog Kft. jövőbeni céljai között szerepel új ügyfelek akvirálása, szakmai kapcsolatainak bővítése, melyhez a korszerű irodai háttér teljes körűen biztosított.

Adjon visszajelzést!