A TNT minden elektronikus számlaregisztráció után egy csomag papírt ajánlott fel a Kecskeméti SOS Gyermekfalu számára.

Háromszázhetvenöt csomag újrahasznosított papírt ajándékozott a TNT a Kecskeméti SOS Gyermekfalunak

Különleges akciót hirdetett év elején a TNT Express Hungary Kft., a világ egyik vezető expressz szállító vállalatának magyarországi képviselete. A vállalat azon ügyfelei, akik az első félévben áttértek az elektronikus számlázásra, amellett, hogy jelentősen egyszerűsítették adminisztrációjukat és odafigyeltek a környezetre, még a Kecskeméti SOS Gyermekfalu számára is segítséget nyújtottak.

A TNT ugyanis minden elektronikus számlaregisztráció után egy csomag újrahasznosított papírt ajánlott fel a gyerekeknek.

Az év első felében összesen háromszázhetvenöten választották az elektronikus számlázási lehetőséget, így július 11-én pontosan ugyanennyi csomag papírt adott át a Kecskeméti SOS Gyermekfalu képviselőjének Torma Miklós, a TNT Express Hungary Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója.

?Nagyon örülünk annak, hogy akciónk pozitív fogadtatásra talált ügyfeleink között, és boldogan adtuk át a sok-sok papírt a gyerekeknek. Reményeink szerint ezzel nemcsak a környezettudatos szemlélet kialakítását segítjük, de hozzájárulunk kreativitásuk fejlesztéséhez is, hiszen a 375 csomag papír sokáig használható akár rajzolásra, festésre, hajtogatásra is? ? mondta Torma Miklós. ?A nagy érdeklődésre való tekintettel az akciót a második félévben is folytatjuk. Reméljük, hogy akkor is legalább ugyanennyi papírral segíthetjük a kecskeméti Gyermekfalut? ? tette hozzá az igazgató.

Az elektronikus számlának rengeteg előnye van a hagyományos számlázással szemben. A környezetvédelmi szempontok mellett fontos, hogy egyszerűsödik az adminisztráció is, hiszen a számlák könnyedén betölthetők a könyvelési rendszerbe. Az elektronikus számlák használatával hatékonyabb és gyorsabb adminisztrációs folyamatok alakíthatók ki. Emellett teljesen biztonságos is, hiszen a számlához csak egyedi azonosítóval lehet hozzáférni.

Adjon visszajelzést!