A Magyar Vámügyi Szövetség 2013. szeptember 18-án (szerdán) egy napos konferenciát szervez Budapesten a Tulip Inn Hotel Millenniumban, melyre ezúton tisztelettel meghívja Önt/Önöket. A rendezvény témája a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények - kiemelten az alkoholtartalmú termékek- gyártása, forgalmazása során alkalmazandó vám-jövedéki és termékdíj szabályok, és azok gyakorlati alkalmazása.

Vám, jövedéki adó és termékdíj a gyógyszeriparban – konferencia

A Magyar Vámügyi Szövetség 2013. szeptember 18-án (szerdán) egy napos konferenciát szervez Budapesten a Tulip Inn Hotel Millenniumban, melyre ezúton tisztelettel meghívja Önt/Önöket. A rendezvény témája a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények – kiemelten az alkoholtartalmú termékek- gyártása, forgalmazása során alkalmazandó vám-jövedéki és termékdíj szabályok, és azok gyakorlati alkalmazása.

A konferencia előadói, a termékkör szakmai szabályainak változása által teremtett új helyzetben alkalmazandó gyakorlati szabályokról, előírásokról adnak tájékoztatást és válaszolnak a felmerült kérdésekre vám, engedélyezési, áruosztályozási, ellenőrzési, továbbá jövedéki adójogi és termékdíj témákban.

Témák:

 • Gyógyszeripar és Áruosztályozás
 • Gyógyszerek nemzetközi kereskedelméhez kapcsolódó
  • szellemi tulajdonjog védelmi és termékbiztonsági kérdések
  • korlátozások, tilalmak
 • Alkoholtartalmú gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények és egyéb egészségmegőrzésre használt “gyógytermékek” a jövedéki szabályok tükrében
  A gyógyszer gyártók, forgalmazók, logisztikai szolgáltatást nyújtók környezetvédelmi termékdíjas kötelezettségei
 • Fórum

Előadók: NAV KH szakértő munkatársai, MVSZ tagozat vezetői

Részvételi díj:

 • Tagoknak (MVSZ, MLBKT) 14.000 Ft + ÁFA /fő (17.780 Ft)
 • Más résztvevőnek: 16.000 Ft + ÁFA/fő (20.320 Ft)

A részvételi díj tartalmazza a rendezvény ideje alatt a büfét és kétfogásos ebédet a hotel éttermében. A program 10 órától – 17 óráig tart, közben egy órás ebédszünettel.

A szakmai konferencia helyszíne:

Tulip Inn Budapest Millennium Hotel (első emeleti nagyterem)

(Budapest, VIII. ker. Üllői út 94-98.)

Mellékeljük a továbbképzés tematikáját és a jelentkezési lapot.  A nagyszámú érdeklődésre való tekintettel jelentkezésének mihamarabbi elküldésével biztosítsa helyét a továbbképzésünkön!

A konferencia az MLBKT támogatásával kerül megrendezésre!

Részletes program letöltése >>

Jelentkezési lap letöltése >>

Adjon visszajelzést!