A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT)  úgy döntött, hogy a társaság tagvállalatainak számára - igény esetén - energia beszerzési közösséget szervez.

Felhívás az MLBKT tagjai számára: energia beszerzési közösséget alakítunk

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT)  úgy döntött, hogy a társaság tagvállalatainak számára – igény esetén – energia beszerzési közösséget szervez.

Ennek előnye, hogy a kisebb igények összegzése alapján komolyabb tárgyalási pozíciót felépítve, professzionális beszerzési szakembereket – az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának tagjait – bevonva, a programban résztvevők számára kedvezőbb villamos energia árat, azaz megtakarítást biztosítson.


Amennyiben az Önök vállalkozását érdekli a fenti lehetőség, kérjük, jelezze azt az anita.benesch@logisztika.hu e-mail címen október 22-ig, az illetékes munkatárs elérhetőségének megadásával, vagy az alábbi űrlapon.

A határidő után személyes kapcsolatfelvétel alkalmával felmérjük vállalata energiafogyasztását, és az összesített vállalati igények alapján adjuk meg a beszerzési közösség várható megtakarítási mértékét, a további részleteket a részvétellel kapcsolatban.

Kérek további információt az energia beszerzési közösségről!

Név:*
E-mail cím:*Adjon visszajelzést!