A Kontrollpontok és mérőszámok a beszerzésben című műhelyt beszerzési vezetőknek, kategória menedzsereknek, stratégiai beszerzőknek, csoportvezetőknek ajánljuk.

Kontrollpontok és mérőszámok a beszerzésben

A Kontrollpontok és mérőszámok a beszerzésben című műhelyt beszerzési vezetőknek, kategória menedzsereknek, stratégiai beszerzőknek, csoportvezetőknek ajánljuk.

Időpont: 2014. február 14., 9:00-12.15
Helyszín: 1061 Budapest, Király utca 12.
Témavezető: Werle Zoltán

A következő kérdések mentén dolgozzuk fel a témát:

  • Ki, kinek, milyen időközönként riportoljon?
  • Mennyit és miről riportoljunk?
  • Hogyan alakítsuk ki az igénytől a kifizetésig tartó folyamat kontrollpontjait?
  • Milyen mutató és mérőszámok célszerűek a beszerzés területén?
  • Milyen riportokra és elemzésekre van szükség?
  • Kontrolling és beszerzés együttműködésének kérdései – ki segít kinek?

Témavezető

Werle Zoltán, senior beszerzési tanácsadó és oktató

Werle ZoltánZoltán 1996-2008-ig állt a Magyar Telekom Beszerzési Igazgatóságának élén, megvalósítva a centralizált és elektronizált beszerzést és logisztikát. 2008-2012 között a MÁV Zrt. társasági szolgáltatások igazgatójaként a beszerzésektől a kifizetésekig terjedő folyamat elektronizálását valósította meg. Oktatóként több éve tevékenykedik az MLBKT, az IIR és a Budapesti Corvinus Egyetem programjaiban. Főbb oktatott témái a beszerzési kontrolling és teljesítménymérés, beszerzési tevékenységek, alapkérdések, beszerzési trendek. Az MLBKT, valamint Beszerzési Vezetők Klubjának elnökségi tagja. Jelenleg saját tanácsadó cégében, a ZOWE Consulting Kft-ben tevékenykedik.

Részvételi feltételek és jelentkezés

Részvételi díj

Kontrollpontok és mérőszámok a beszerzésben: 22 500 Ft+ÁFA/fő

Kedvezmény

MLBKT tag költségviselése esetén minden esetben 10 % kedvezményt biztosítunk.

A részvételi díj tartalmazza a program előadásainak anyagát, a kávészünet és a program részvételi igazolásának kiállítási költségeit. A programot elegendő jelentkező részvétele esetén szervezzük meg. A részvételi díjról szóló számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes, melyet kérünk az MLBKT számlájára elutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Jelentkezési határidők, lemondás

A jelentkezés lemondását kizárólag írásban, (anita.benesch@logisztika.hu címre küldött levélben) 8 naptári nappal az aktuális program kezdési időpontja előtt tudjuk elfogadni költségmentesen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50 %-ának megfizetése terheli a jelentkezőt.

További információ

Benesch Anita, oktatásszervező
+36 1 267-8740
anita.benesch@logisztika.hu
www.logisztika.hu

Adjon visszajelzést!