Az MLBKT Oktatói Tagozata workshopot szervez a március 15-től életbe lépő új Polgári Törvénykönyv fuvarozási és szállítmányozási szerződéseket érintő rendelkezéseiről.

Workshop: szállítmányozási és fuvarozási szerződések az új Ptk. szerint

Az MLBKT Oktatói Tagozata workshopot szervez a március 15-től életbe lépő új Polgári Törvénykönyv fuvarozási és szállítmányozási szerződéseket érintő rendelkezéseiről.

Fontos változásokra kell figyelni március 15-től a szerződéskötésekben!

paragrafus

Az új Ptk. mind a kötelmek és a szerződések általános szabályai, mind a szállítmányozási, illetve fuvarozási szerződések speciális szabályai körében több fontos újdonságot vezet be.

Leginkább a felelősségi, zálogjogi és igényérvényesítési szabályok változása fogja érinteni a fuvarozási és szállítmányozási szerződéseket, ezeken a területeken változtatni kell a jól bevált gyakorlatokon.

Időpont

2014. március 11., 14-16 óra

Helyszín

MLBKT Titkársága melletti 252-es tárgyalóterem
1061 Budapest, Király u. 12. (Hungaropharma Székház)

Előadó

Dr. Bán Dániel, ügyvéd, Perényi & Bán Ügyvédi Iroda

Részvételi feltételek és jelentkezés

Részvételi díjak
  • Nem MLBKT tagoknak: 15.000 Ft. + áfa
  • MLBKT tagoknak: 5.000 Ft + áfa.
  • Az MLBKT Oktatói Tagozat tagjainak – amennyiben azok főállású felsőoktatásban dolgozó oktatók – a részvétel ingyenes.


A részvételi díj tartalmazza a program előadásának anyagát és a frissítőt. A programot elegendő jelentkező részvétele esetén szervezzük meg. A részvételi díjról szóló számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes, melyet kérünk az MLBKT számlájára elutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Jelentkezési határidők, lemondás

A jelentkezés lemondását kizárólag írásban, (edit.horvath@logisztika.hu címre küldött levélben) 5 naptári nappal az aktuális program kezdési időpontja előtt tudjuk elfogadni költségmentesen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50 %-ának megfizetése terheli a jelentkezőt.

Adjon visszajelzést!