Nyílt napok a Budapesti Corvinus Egyetem logisztikai és beszerzési másoddiplomás képzésein

Nyílt napok a Budapesti Corvinus Egyetem logisztikai és beszerzési másoddiplomás képzésein

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napokat szervez logisztikai és a beszerzési másoddiplomás képzésein, amelyen az érdeklődők két tanóra erejéig bepillanthatnak egy-egy folyamatban lévő képzésbe.

A programot követően a szervezők válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az alábbi tárgyak esetén van lehetőség bepillantást nyerni az oktatásba:

  • 2014. április 11-én pénteken Logisztikai szolgáltatások menedzsmentje c. tárgyat oktatunk. (Részvételi lehetőség: 12.50-14.20-ig)
  • 2014. április 18-án pénteken a Teljesítménymérés a beszerzésben c. tárgy órái zajlanak. (Részvételi lehetőség: 12.50-14.20-ig)
  • 2014. április 25-én pénteken Logisztikai teljesítménymérés és kontrolling c. tárgyat oktatunk. (Részvételi lehetőség: 11.40-13.10-ig)
  • 2014. május 30-án pénteken A beszerzés informatikai támogatása c. tárgyat oktatunk. (Részvételi lehetőség: 12.50-14.20-ig)
Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest, Fővám tér 8.
és
Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest, Közraktár u. 4-6.

Megéri-e másoddiplomát szerezni?

Mennyit keres egy logisztikus?

Bővebben az oktatókról

Halászné dr. Sipos Erzsébet, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem

Tantárgy: Logisztikai szolgáltatások menedzsmentje

 

Halászné Dr. Sipos ErzsébetA Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszékének több évtizedes oktatói tapasztalattal rendelkező tanára, aki számos ma a szakmában fontos pozíciót betöltő egykori hallgató mentora volt. A BCE saját programjain kívül többek között az MLBKT-BCE közös posztgraduális képzésében is a kezdetektől tanít. Főbb területei: nemzetközi szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások, nemzetközi logisztika menedzsment, logisztikai szolgáltatási tevékenységek, jövedelem- és árpolitika, lakossági szolgáltatások, közlekedés-gazdaságtan, közlekedési tarifák, eurologisztika. Az MTA Logisztikai Osztályközi Bizottság tagja.

Werle Zoltán, senior beszerzési tanácsadó és oktató

Tantárgy: teljesítménymérés a beszerzésben

Werle ZoltánZoltán 1996-2008-ig állt a Magyar Telekom Beszerzési Igazgatóságának élén, megvalósítva a centralizált és elektronizált beszerzést és logisztikát. 2008-2012 között a MÁV Zrt. társasági szolgáltatások igazgatójaként a beszerzésektől a kifizetésekig terjedő folyamat elektronizálását valósította meg. Oktatóként több éve tevékenykedik az MLBKT, az IIR és a Budapesti Corvinus Egyetem programjaiban. Főbb oktatott témái a beszerzési kontrolling és teljesítménymérés, beszerzési tevékenységek, alapkérdések, beszerzési trendek. Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának elnökségi tagja. Jelenleg saját tanácsadó cégében, a ZOWE Consulting Kft-ben tevékenykedik.

Tiszai Zoltán, vezetési tanácsadó és oktató

Tantárgy: Logisztikai teljesítménymérés és kontrolling

Tiszai ZoltanZoltán több mint 20 éves vállalatirányítási és menedzsment tanácsadói tapasztalattal rendelkezik.
2007-óta dolgozik vezetési tanácsadóként; távközlésben, logisztikai, média és energiaszektorban szerzett széleskörű tapasztalatokat elsősorban stratégia, gazdasági területi és szervezet átalakítási projektekben. Korábban a Magyar Telekom Csoport tervezés és kontrolling ágazatán dolgozott és a terület vezetőjeként 8 éven keresztül felelős volt a vállalatcsoport tervezési, beszámolási, beruházás menedzsment, pénzügyi elemzés és költségelemzési funkcióiért. Sikeresen vezettet számos pénzügyi és egyéb területeket is érintő változásmenedzsment és folyamatjavító kezdeményezést. Igazgatósági tagként felügyelte a Telekom Macedonia, Telekom Montenegro, T-Systems Hungary és az EurAccount vállalatok integrációját és pénzügyi menedzsmentjét. Rendszeres oktatója a Budapesti Corvinus Egyetemnek vállalatgazdaságtan és teljesítménymenedzsment témákban.

Dr. Tátrai Tünde, közgazdász, egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem

Tantárgy: A beszerzés informatikai támogatása

Tátrai TündeTünde jelenleg a BCE Logisztika és Ellátási Lánc Tanszékének egyetemi adjunktusa és az egyetem közbeszerzési menedzser képzésének szakmai vezetője. Ph.D-t 2006-ban szerzett, dolgozatának címe: A közbeszerzés mint speciális beszerzési tevékenység és fejlődési lehetőségei Magyarországon. Szakterületei: Beszerzés, vállalatgazdaságtan, ellátási lánc menedzsment, informatikai jog, közbeszerzés. Számtalan vállalati tréning és képzési program oktatója, trénere. Többek között oktat a BCE-MLBKT közös szakirányú továbbképzésein és az MLBKT saját tréningjein is. Munkáját hallgatóink kitűnőre szokták értékelni. Kutatási területe a beszerzéshez, közbeszerzéshez kötődik. Számos beszerzési és közbeszerzési témájú hazai és nemzetközi kutatás vezetője, résztvevője, szakkönyv és szakcikk szerzője. Tagja az MTA Logisztikai Osztályközi Állandó Bizottságának.

További információk

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: 1/267-8740, 1/267-9619
E-mail: Csepely Krisztina, krisztina.csepely@logisztika.hu

Részvételi feltételek és jelentkezés

Jelentkezzen most!A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Maximális létszám: 12 fő minden óralátogatás esetében. Ezt követően várólistára tudjuk felvenni.
Egy-egy óralátogatásra vállalatonként csak egy fő részvételét tudjuk elfogadni, annak érdekében, hogy minél több érdeklődőnek lehetőséget tudjunk biztosítani.

A nyílt napon folyamatban lévő képzésekbe tud betekinteni, így az órához kapcsolódó, az oktatókhoz szóló kérdés feltételére nincs lehetőség. A képzésekről bővebb információhoz lehet jutni a helyszínen jelenlévő oktatásszervező kollégáinktól.

Amennyiben a nyílt napra már jelentkezett, de valamilyen oknál fogva mégsem tud eljönni, kérjük, azt minél hamarabb jelezze számunkra, hogy az esetlegesen várólistán szereplő érdeklődőket értesíteni tudjuk.

Adjon visszajelzést!