Az MLBKT workshopot szervez az új Polgári Törvénykönyv néhány beszerzőket érintő rendelkezéséről.

Beszerzőknek az új Ptk.-ról

Az MLBKT workshopot szervez az új Polgári Törvénykönyv néhány beszerzőket érintő rendelkezéséről.

Fontos változásokra kell figyelni március 15-től a szerződéskötésekben!

paragrafus

Témák

  • Versenyeztetési eljárás lefolytatásával történő szerződéskötés új szabályai.
  • Az ÁSZF-eket érintő új szabályok, valamint az ÁSZF-ek módosításában rejlő lehetőségek.

Az első pontban összefoglaljuk és ismertetjük az új Ptk. vonatkozó szabályait, míg a másodiknál a megváltozott kötelmi jogi szabályok adta egyes lehetőségek gyakorlati előnyeit ismertetjük, mintegy felhívva a figyelmet az ÁSZF-ek revíziójának szükségességére.

Időpont

2014. április 15., 15-17 óra

(A workshopot követően lehetőséget biztosítunk az MLBKT Beszerzési Tagozatának alakuló ülésén való részvételre 17-19 óra között. Bővebben ?)

Helyszín

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király u. 12. (Hungaropharma Székház)

Előadók

Dr. Kapetz Mónika, ügyvéd, a Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda munkatársa. Kiemelt szakterületei közé tartozik a kereskedelmi jog, az ingatlanjog, a munkajog és a versenyjog, korábban a Legfelsőbb Bíróságnál dolgozott.
Dr. Hauck Arvid, ügyvéd, a Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda munkatársa, akinek kiemelt szakterülete a társasági és kereskedelmi jog.

Részvételi feltételek és jelentkezés

Részvételi díjak
  • Nem MLBKT tagoknak: 15.000 Ft. + áfa
  • MLBKT tagoknak: 5.000 Ft + áfa.

A részvételi díj tartalmazza a program előadásának anyagát és a frissítőt. A programot elegendő jelentkező részvétele esetén szervezzük meg. A részvételi díjról szóló számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes, melyet kérünk az MLBKT számlájára elutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Jelentkezési határidők, lemondás

A jelentkezés lemondását kizárólag írásban, (edit.horvath@logisztika.hu címre küldött levélben) 5 naptári nappal az aktuális program kezdési időpontja előtt tudjuk elfogadni költségmentesen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50 %-ának megfizetése terheli a jelentkezőt.

Adjon visszajelzést!