A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Lean Tagozata workshopot - moderált beszélgetést - szervez, amely során Szalay Csaba, a Hexolut Consulting Kft. ügyvezetője, vezető tanácsadója beszél interim menedzseri és lean tanácsadói tapasztalatairól.

Szolgáltató vállalatok lean transzformációja: beszélgetés a lehetséges buktatókról és továbblépési lehetőségekről

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Lean Tagozata  workshopot – moderált beszélgetést – szervez, amely során Szalay Csaba, a Hexolut Consulting Kft. ügyvezetője, vezető tanácsadója beszél interim menedzseri és lean tanácsadói tapasztalatairól.

Napjainkban már egyre több vállalat túljutott a lean filozófiával és a lean eszközökkel való első találkozáson. Ezek az első élmények jellemzően néhány kiragadott eszköz izolált, – a vállalati stratégiai célokhoz nem kötődő – alkalmazására korlátozódtak. Ezek a vállalatok a lean “bevezetését” célozták meg, de a törekvések kimerültek néhány pontszerű beavatkozásban. A kiválasztott eszközök – jó esetben – sikeresek, de csak lokálisak és nem fenntartható eredményeket hoznak.

Az igazi kérdés az ilyen projektek tanulságait már ismerő vezetők számára az, hogy hogyan lehet erről a szintről továbblépni és fenntartható, a vállalati kultúrát is fejlesztő változásokat elérni a szervezetben.

A kötetlen beszélgetés célja a lean kultúrájú vállalatok jellemzőinek és a sikeres lean transzformációhoz szükséges tevékenységek összegyűjtése és megvitatása. A workshopot egy a témában jártas lean szakértő fogja vezetni, de számítunk a résztvevők saját élményen alapuló lean tapasztalataira is.

A workshop moderátoráról

Szalay Csaba Szalay Csaba több, mint 10 éve foglalkozik különböző gyártó és szolgáltató vállalatok lean szakértőként történő támogatásával. 2013-ban egy magyarországi energiaszolgáltató vállalat lean transzformációjának irányításában vett részt a belső lean szakértői csapat vezetőjeként. Az elmúlt években több szolgáltató vállalatnál nyílott lehetősége releváns tapasztalatokat gyűjteni a témában.

Kiknek lehet ez a program különösen érdekes?

Azoknak az üzleti vezetőknek, akik hallottak már a lean szemléletről és most szervezetük ilyen irányú fejlesztésében gondolkoznak, és azoknak a vállalati vezetőknek és lean szakértőknek, akik túl vannak már saját “lean bevezetési projektjük” első tapasztalatain és most a fenntartható fejlődés gondolata foglalkoztatja őket.

Időpont

2014. április 17., 17-19 óra

Helyszín

Kinnarps House Székház, Rita tárgyalóterem
1133 Budapest, Váci út 92.

Megközelíthetőség

A Kinnaprs House központi elhelyezkedésű irodaépület, gépjárművel, kerékpárral és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető.

* M3 (kék) metróval ? Dózsa György út vagy Árpád híd metróállomás között félúton
* 1, 1A villamossal ? Árpád híd megállóig
* 75 és 79 trolibuszokkal ? Dózsa György út metrómegállóig
* 26, 32, 34, 106, 115, 120, 133 autóbuszokkal ? Árpád híd metrómegállóig

Parkolás

Gépkocsival érkezőknek a közelben lévő nyitott, kerítéssel körbekerített parkolót javasoljuk, melynek címe:
1133 Budapest, Visegrádi u. 116., bejárat a 1133 Budapest, Süllő u. 9.-nél.
Parkolási díj: 100,- Ft/óra vagy 500,- Ft/nap

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagjainak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvényre ezúttal nem tanácsadók jelentkezését várjuk! Maximális létszám 30 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2014. április 16-án 16.00 óráig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Adjon visszajelzést!