Logisztikai és beszerzési tréningek
Megalakult az MLBKT Beszerzési Tagozata

Megalakult az MLBKT Beszerzési Tagozata

Április 15-én megalakult a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Beszerzés Tagozata. Az MLBKT elnökségének és a Beszerzési Vezetők Klubjának (az MLBKT tagozatának) közös kezdeményezésére megalakult az MLBKT Beszerzési Tagozata.

A tagozat célja egy olyan fórum létrehozása, amely elsősorban a beszerzésben dolgozó munkatársak számára lehetőséget biztosít tartalmas szakmai eszmecserére és network létrehozására.

Ez első ülésen a Beszerzési Vezetők Klubjának vezetősége nevében Vörösmarty Gyöngyi és Kemendy Nándor, a BVK elnöke köszöntötte a résztvevőket. Majd a résztvevők Gondáné Borbély Beatrix előadását hallgathatták meg, aki a Sanofi beszállítóértékelési rendszerének megújításáról beszélt. Az egy lean office projekt keretében megvalósított projekt megvalósításához alig másfél hónapra volt szükség.

Az előadást követően a tagozat alapító tagjai egy Südy György által moderált játék segítségével ismerhették meg jobban egymást. A tagozat alapítói között a Beszerzési Vezetők Klubjának számos tagja is szerepel.

Adjon visszajelzést!