Olimpiai bajnok tart előadást a motivációról – vezetőknek is ajánljuk a BVK14-et!

Olimpiai bajnok tart előadást a motivációról – vezetőknek is ajánljuk a BVK14-et!

vezetesVezetőnek lenni óriási kihívás. Motiválni, együttműködni, döntéseket hozni, nemzetközi környezetben létezni – ez az, amire az iskola nem mindig készíti fel a szakembereket.

A Beszerzési Vezetők Klubja május 14-i workshopján 5 kifejezetten vezetőknek szóló előadással készül a fenti témákban. További 8 előadás pedig beszerzés szakmai témákban segít tágítani a vezetők nézőpontját.

A workshop sztárvendége, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázóból lett csapatvezető, Gergely István a motivációról tart előadást. Izgalmasnak ígérkezik Grajczárné Dr. Rácz Erzsébet coach előadása az érzelmi intelligencia szerepéről, akinek hitvallása szerint amit szeretünk, bizalommal és szolgálattal végzünk, abban lehetünk igazán sikeresek. Tóth Róbert job coach, a www.menekuljelore.hu blogírója előadásában áttekinti a személyiség és viselkedésbeli különbözőségeink fő területeit és munkahelyi példákon keresztül segít kicsit más szemmel is nézni a környezetünket.

Ügyvezetőknek, beszerzési, kereskedelmi, értékesítési és logisztikai vezetőknek is ajánljuk a programot!

BVK14: BESZERZÉS a megszokotton túl

Időpont

2014. május 14. (szerda), 8:30-17:30

Helyszín

Kinnarps rendezvényterem
1133 Budapest, Váci út 92.

Részvételi díjak

Jelentkezzen most!

  • Nem MLBKT tagoknak 44.000 Ft+áfa
  • MLBKT tagoknak 37.000 Ft+áfa

Részletes program ?

Előadók lesznek

Többek között az alábbi előadók fogadták el felkérésünket:

gergelyGergely István, a magyar vízilabda válogatott csapatvezetője

Kétszer olimpiai bajnok vízilabdázó. Magyar színekben a 2004-es és a 2008-as olimpián aranyérmet szerzett. Tagja volt a 2003-ban világbajnokságot 2005-ben vb ezüstérmet nyert csapatnak.
Legmagasabb iskolai végzettsége Sportmenedzser MSC a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar és a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar közös képzésén. Jelenleg Phd hallgató a Semmelweis Egyetemen. A Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja , a magyar vízilabda válogatott csapatvezetője

baracskaiBaracskai Zoltán, coach, DoctuS Oktató és Tanácsadó Bt.

A nyolcvanas évektől kezdve kutatja, és egyetemeken tanítja az üzleti döntéseket. A szakértőrendszerek felhasználási lehetőségeinek vizsgálata után a kilencvenes évek elején fejlesztette ki a DoctuS tudásbázisú keretrendszert, melynek működése a gépi tanuláson alapult. Az üzleti döntések előkészítését és a döntési folyamatok átláthatóságát ennek a keretrendszernek a segítségével több hazai és külföldi vállalatban mint tanácsadó és coach támogatja.

tothTóth Róbert, job coach, a “Menekülj előre” blog társszerzője

29 éves nagyvállalati, nemzetközi, vezetői gyakorlattal rendelkezik. Főbb szakmai tapasztalatait a stratégia alkotás, szervezetfejlesztés, kultúra fejlesztés, belső tanácsadás, tudásmenedzsment, változáskezelés, projekt menedzsment, vezetők támogatása témakörökben szerezte.
Számos vállalati szintű, illetve vállalat-csoport méretű projekt kidolgozásában és megvalósításában vett részt különböző szerepekben. Nevéhez kötődik többek között a MOL-csoport egyetemi és középiskolai szintű utánpótlási rendszerének kialakítása és a ?Freshhh? vetélkedők nemzetközi elismertsége, az INA vállalati kultúrájának fejlesztése, a MOL-csoport tudásmenedzsment funkciójának kialakítása, a MOL és Slovnaft vállalatok integrációjának utánkövető támogatása, Közép-Kelet Európa legnagyobb oktatási projektjének megtervezése, megszervezése és lebonyolítása, a MOL-csoport több tucat szervezetfejlesztési projektje, HR rendszerek fejlesztése, felsővezetői workshopja és rendezvénye.
Több egyetemen, szakkollégiumban, konferencián vendégelőadó, diákszervezetek konzulense. Felsőfokon beszél angolul és oroszul.
2012 óta a www.menekuljelore.hu blogírója, pályakezdőket és álláskeresőket is támogat job coach-ként. Szakmai tapasztalatait trénerként és tanácsadóként hasznosítja.

csepuraCsepura György, manager, IBM Hungary International Shared Service Centre Kft.

Csepura György szakmai karrierjét villamosmérnöki diplomával fejlesztőmérnökként kezdte. Kereskedelmi pályafutása első állomásaként a Transelektro Rt.-nél távközlési nagyberuházásokkal foglalkozott. Következő lépésként a Pannon GSM (ma: Telenor) beszerzési igazgatója. Öt év után kettős váltással a HP Magyarország Kft be igazolt és a beszerzési igazgatói pozíciót sales igazgatóira, a távközlési fókuszt pedig a IT re váltotta. Ezután számos hazai és nemzetközi vállalatnál vállalt kereskedelmi vezetői/igazgatói pozíciókat IT és/vagy távközlés területeken. Jelenleg az IBM nemzetközi szolgáltatási központjában tölt be management pozíciót.

big_pic_20Dónal Ó Néill, Coach and Executive tréner, Fast English Kft. www.fastenglish.hu

Képesítéseim: Sari van Poelje (INTACT ACADEMY) szervezeti coach képzésén nevelkedtem, ahol ma coachként dolgozom is; B.A. Institute of Public Administration (Dublin); tréner (CCI), üzleti nyelvi coach (Marc Powell Communications)
Kedvenc szakterületeim: Saját vezetői, tárgyalói, előadói, változás kezelési tapasztalatomat sokféle képzési formában osztom meg. Ezek kultúraközi aspektusát Írországtól Tanzánián át Magyarországig megéltem, a sikeres szervezetekben fontosnak tartom. Prezentációs, tárgyalástechnikai tréningeket tartok leggyakrabban. Nemzetközi állásinterjúra készítek fel. Az utóbbi években a coaching a nagy kedvencem.
Cégek, ahol oktattam Magyarországon: ALCOA, BorsodChem, DTZ, Electrolux, GE, GVA Robertson, INTACT,IBS, IIR, Magyar Közút, Magyar Posta, Merck, Sanofi-Chinoin, TEVA
Mottóm: “Being optimistic is no more costly than being pessimistic and being optimistic is more productive.”

zsoka_264Grajczárné Dr. Rácz Erzsébet, coach, ügyvezető, Gold Coaching Kft.

Az ELTE kutatása szerint Magyarország legismertebb coach-ai közé tartozik. Az általa alapított és vezetett coach képzés 2011-ben és 2012-ben a legismertebb coach képzés lett Magyarországon.
Vezetők és munkatársak képzésével, ezen belül az EQ fejlesztésével tizenhét éve foglakozik eredményesen. 2014-ben megalapította a Gold Coaching Kft-t.

Hitvallása: Amit szeretünk, bizalommal és szolgálattal végzünk, abban lehetünk igazán sikeresek. Munkái a hosszú távú együttműködés, és a kölcsönös megelégedés jegyében zajlanak.

Részvételi feltételek

Részvételi díjak

Jelentkezzen most!

  • Nem MLBKT tagoknak 44.000 Ft+áfa
  • MLBKT tagoknak 37.000 Ft+áfa

A részvételi díj tartalmazza a programon való részvételt, a kávészünet és az ebéd költségeit. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata! A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét. A részvételi díjról szóló, 15 napos határidővel teljesítendő számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes, melyet kérünk az MLBKT számlájára elutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

A rendezvényen fényképfelvétel, videó készülhet, amelyet a szervezők szabadon felhasználhatnak.

Jelentkezési határidő

2014. május 9.

A jelentkezés lemondását kizárólag írásban, (anita.benesch@logisztika.hu címre küldött levélben) 2014. május 9-ig tudjuk elfogadni költségmentesen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50 %-ának megfizetése terheli a jelentkezőt.

Médiapartner

Pillanatkép a BVK10-ről

Adjon visszajelzést!