Felhívás előadás tartására – MLBKT kongresszus 2014

Felhívás előadás tartására – MLBKT kongresszus 2014

Inspiráló, gondolatébresztő előadásokkal, kerekasztal- vagy workshop témákkal, akár komplett szekcióötletekkel lehet jelentkezni az év legnagyobb logisztikai és beszerzési kongresszusára.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság által szervezett háromnapos találkozóra több mint 500 barátunkat, logisztikai és beszerzési vezetőket, termelési és lean szakembereket, a harmadik napra pedig kifejezetten első számú vállalatvezetőket várunk Siófokon.

Felhívás előadás tartására

 

Kapcsolatok hálójában: logisztika és beszerzés 4.0

22. MLBKT kongresszus | Siófok, 2014. november 12-14.

Az idei vezértéma a logisztika és a beszerzés hálózatokba ágyazottsága lesz. A már jó ideje emlegetett negyedik ipari forradalom, az ?ipar 4.0? a mindennapok részévé vált, legyen szó akár kkv-król, akár multinacionális vállalatokról. Mit hozott a globális méretű hálózatosodás az ellátási lánc menedzserek, a logisztikusok és a beszerzők számára? Erre a kérdésre várjuk az előadók válaszait június 15-ig egy rövid adatlapon keresztül.

Milyen típusú előadásterveket várunk?

temakorok

Mire kell figyelni előadásra való jelentkezéskor?

A legfontosabb a jól kiválasztott téma. A legjobb, ha az előadónk a szívügyéről beszél, arról, amiről sokat gondolkodik, ami a hétköznapi munkája során a legtöbb örömet vagy nehézséget okozza számára. Fontos, hogy az előadás tartalma más kollégákat is foglalkoztasson, legyen új szemléletű és illeszkedjen a kongresszus témájához.

Időkeret és forma. Az előadás és az azt követő kérdés-felelet számára biztosított időkeret 20 + 10 perc. A szekciók átjárhatósága miatt ezt az időkeretet feltétlenül tartani kell. Az előadási módot illetően lehetőség van a klasszikus előadás mellett interaktív, azaz a hallgatóságot bevonó műhelymunka, vagy panelbeszélgetés típusú témafeldolgozásokra is, ezeknél az eseteknél hosszabb időkeret áll rendelkezésre a téma kibontásához.

Érdemes kerülni az önreklámot. Az MLBKT célja, hogy résztvevői elégedetten távozzanak a kongresszus végeztével és úgy érezzék, olyan hasznos ismereteket szereztek, melyeket mindennapi munkájuk során is alkalmazni tudnak. Az elmúlt 21 év visszajelzései alapján biztosan állíthatjuk, hogy a konkrét márkát, terméket, szolgáltatást bemutató előadásokat kifejezetten elutasítják és kerülik az esemény résztvevői. A programbizottság éppen ezért már a jelentkezés után igyekszik kiszűrni a marketing célú előadásokat. Promóciós megjelenésekre számos egyéb lehetőséget biztosítunk, erről bővebb tájékoztatás kérhető a szervezőknél.

További tippek a sikeres jelentkezéshez ?

A kiválasztási folyamat

Az MLBKT elnöksége a kongresszus szakmai tartalmának koordinálására programbizottságot hozott létre, amelynek feladata a benyújtott előadások elbírálása. Szponzorált előadás tartására sincs lehetőség. A kongresszus támogatóinak is előadástervet kell benyújtaniuk, amelyet a szakmai programbizottság értékel.

Fontos határidők

1. Előadástervek leadása: jún. 15.
2. Tájékoztatás a döntésről: aug. 15.
3. Az előadó portréfotójának leadása: aug. 25.
4. Közzétehető előadások leadása: nov. 5.
5. Vetítésre szánt előadások leadása: nov. 10.

Részvételi feltételek és jelentkezés

Felelősségvállalás a kiváló minőségért. Az előadóinktól azt kérjük, hogy néhány egyszerű szabály betartásával fejezzék ki tiszteletüket a kongresszus vendégei iránt, azaz minden körülmények között tartsák be a szervezők által előre jelzett határidőket, technikai kéréseket és az előadás időkeretét.

A költségekről. Hagyományosan a kongresszus előadói számára az előadás napján a szakmai programokra ingyenes részvételi lehetőséget, a rendezvény többi napjára pedig kedvezményes részvételi feltételeket biztosítunk. Az MLBKT ugyanakkor fenntartja a lehetőséget, hogy az előadás tartalmától függően eltérő részvételi feltételekhez kösse az előadás megtartását. Az előadók számára szállást nem biztosítanak a szervezők. Reklámanyag elhelyezésre kizárólag szponzorációs díj ellenében van lehetőség.

Jelentkezési lapok

Nagyon örülünk neki, ha jelentkezésekor az online űrlapot választja, mert ezzel megkönnyíti a jelentkezések adminisztrációját.

Online jelentkezési lap ?

Ha Önnek könnyebb docban szerkesztenie a jelentkezését, alább letöltheti a jelentkezési lapokat.

További információ

További információ kérhető Csepely Krisztinától e-mailben (kongresszus@logisztika.hu) vagy a +36 1 267 8740-es telefonszámon. Jelentkezni lehet a kitöltött jelentkezési lap beküldésével 2014. június 15-ig, amit az MLBKT titkárságán a kongresszus@logisztika.hu e-mail címre várunk.

Adjon visszajelzést!