I. Magyar Raklap Szimpózium

I. Magyar Raklap Szimpózium

A European Pallet Association e. V. (EPAL) 2014. június 5-én  I. Magyar Raklap Szimpózium címmel tart találkozót. A programon az MLBKT egyik alelnöke, Karmazin György is előad.

Joachim Buerhop, a Bureau Veritas Kereskedelmi Vezetője az EPAL Független Minőségellenőrzési rendszerét, a meglepetésszerű ellenőrzések és a független ellenőrzőcégek fontosságát mutatja majd be. Ismerteti azokat a szigorú követelményeket is, amely alapján az engedéllyel rendelkező vállalatok az EPAL raklapokat gyártani és javítani kötelesek.

A konferencia bepillantást enged a raklaphamisítás elleni eljárásokba, valamint a Fraunhofer Anyagáramlási és Logisztikai Intézet, csomagolás és kiskereskedelmi logisztika vezetője, Dr. Volker Lange által az EUR raklapok innovatív, automatikus folyamataiba is. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) alelnöke, Karmazin György a hazai szállítmányozók és logisztikai szolgáltatók gazdaságban betöltött szerepét ismerteti.

Az I. Magyar Raklap Szimpóziumon a részvétel ingyenes. További információ az EPAL www.epal-pallets.org honlapján olvasható vagy az alábbi email címen kérhető: info@epal-pallets.org.

Adjon visszajelzést!