A kiváló teljesítményeket el kell ismerni!

A kiváló teljesítményeket el kell ismerni!

A kiváló teljesítményeket el kell ismerni. Az MLBKT pályázataival a lehető legnagyobb nyilvánosságot igyekszik biztosítani azoknak a személyeknek, projekteknek és cégeknek, akik példaképül szolgálhatnak az ellátási lánc menedzsment szakma számára. Ők azok, akik előre viszik a vállalatokat és ezen keresztül a magyar gazdaságot.

Hisszük, hogy a teljes karrierpálya alatt születhetnek jelentős teljesítmények.

Lőrinc Péter Diplomamunka Pályázat

1999 óta minden évben meghirdeti az ellátási lánchoz kapcsolódó szakdolgozatok versenyét. A logisztika, ellátás, beszerzés, termelés, elosztás, újrahasznosítás, informatika, kontrolling, minőségbiztosítás témában készült diplomamunkákat két kategóriában díjazzuk.

Nevezni az aktuális tanévben megvédett dolgozatokkal lehet.

A korábbi nyertesek közül ma már sokat magas pozíciókat töltenek be, az MLBKT büszke arra, hogy az elismeréssel segítheti a fiatal szakemberek pályakezdését.

Pályázati felhívás ?

Logisztikai Kiválóság Díj

Célunk – a díj 2005-ös alapítása óta – az innovatív, egyedi, előremutató logisztikai ötletek, megoldások, koncepciók díjazása, kiemelt hangsúlyt helyezve a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére. A lényeg, hogy a pályázatból egyértelműen kiderüljön: a vállalat elsődleges céljainak megvalósításához milyen mértékben járult hozzá a logisztika. Nagyvállalatok jelentkezése mellett kifejezetten várjuk a kis-és középvállalatok, vagy akár csoportos szervezeti egységek jelentkezését is.
logisztikai_kivalosag_dij

Pályázati felhívás ?

Az Év Beszerzési Menedzsere

Az MLBKT a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére 2008-ban alapított a díjat, amelyet az a beszerzési területen vezető munkakörben dolgozó szakember nyerhet el, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, melynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.
Korábbi díjazottak:

  • Horváth Ferenc
  • Pécs László
  • Bali Gabriella
  • Ádám László
  • Kovács László
  • Oláh Sándor

Pályázati felhívás ?

Az Év Logisztikai Menedzsere

1994 óta pályázható a díj, amit az a logisztikai területen dolgozó vezető nyerhet el, akinek az elmúlt évben jelentős szerepe volt egy eredményesen működő logisztikai rendszer létrehozásában, bevezetésében, amelynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.

Pályázati felhívás ?

Logisztikai Magiszter

magiszter-300x200A Logisztikai Magiszter rendszer célja olyan szakértői gárda kialakítása, amely szakértelménél, a szakma iránti elkötelezettségénél és kiemelkedő szaktudásánál fogva, szakmai tevékenységük és munkájuk során a legmagasabb színvonalú teljesítményt nyújtják, és elkötelezettek szakmai tudásuk megosztására és átadására.
A fenti alapelveknek megfelelően a cím megszerzése nem jelent végleges elismerést. A címet az első odaítélést követően 5 év elteltével ismételt pályázat benyújtásával és annak pozitív elbírálásával kell megújítani.

Pályázati felhívás ?

Adjon visszajelzést!