Kik a legkiválóbb logisztikai és beszerzési menedzserek és cégek?

Az MLBKT 2014-ben ismét meghirdeti rangos elismerésnek számító projekt, illetve szakember fókuszú díjait. Az Év Logisztikai Menedzsere és az Év Beszerzési Menedzsere díjak egy szakmai közösség kiemelkedő eredményt elért vezetőjének munkáját ismerik el, míg a Logisztikai Kiválóság Díj egy vállalat vagy csapat eredményes, példamutató projektjét díjazza.

Önöknél jobban talán senki nem tudja, hogy mennyi áldozatos munkával, önzetlenséggel jár egy ilyen célkitűzés megvalósítása, sokszor a családnak, barátoknak kell nélkülöznie emiatt. Amikor azonban az ember elismerést kap, minden fáradozás szép emlékként jelenik meg a szemünk előtt. – írta Tibori Pál Levente, a díjat 2013-ben elnyerő SMR Hungary gyárigazgatója.

kivalosagHisszük, hogy az ilyen díjak ráirányítják a figyelmet a létező jó gyakorlatokra, melyekből mindenki csak profitálhat. A pályázó visszajelzést kap a szakmától és növelheti presztízsét, mind üzleti partnerei, mind vásárlói körében, a szakmai közösség pedig a mások tapasztalatából való tanuláson keresztül fejlődhet tovább. Ehhez igyekszünk a legtöbb fórumot biztosítani vállalatlátogatások, előadások és beszélgetések, újságcikkek segítségével.

A díjazottakat nem csak az MLBKT ismeri el: rendszeresen kérik fel őket nyilatkozónak a médiában, szakkonferenciákon vagy egyetemi kurzusokon előadónak.

Ajánljon jelöltet!

Ön szerint ki érdemes a díjakra 2014-ben? Kérjük, küldje el nekünk javaslatát az űrlap segítségével! Titkárságunk valamennyi jelöltet értesít az ajánlásról és felkéri a szakembereket a pályázásra. Az elismeréseket szakmai bizottság ítéli oda a pályázatok alapján.

Adjon visszajelzést!