Az új testo 184 új adatgyűjtő család a lapos kialakítású műszerháznak köszönhetően kifejezetten a szállítási folyamatok alatti hőmérséklet-, páratartalom- és rázkódás mérésére lett kifejlesztve.

Az érzékeny áruk fekete doboza (x)

testo 184 – hőmérséklet- páratartalom- és rázkódás adatgyűjtő család

Törvényi előírásoknak megfelelően…

Az új testo 184 új adatgyűjtő család a lapos kialakítású műszerháznak köszönhetően kifejezetten a szállítási folyamatok alatti hőmérséklet-, páratartalom- és rázkódás mérésére lett kifejlesztve. A minőség rendkívül fontos tényező, főleg, ha érzékeny termékek szállításáról beszélünk, mint pl.: gyógyszerek, vegyi anyagok, élelmiszerek és műtárgyak, így ezek felügyeleténél szükséges a törvényi előírások folyamatos, szakszerű és bizonyítható betartása. A testo 184 adatgyűjtő család megfelel a GxP-, a HACCP- és a 21 CFR 11. részében leírt követelményeknek, valamint az ISO 9001:2008- és az EN 12830 szabványoknak.

testo 184T3_p_ap_tem_004468

Egyszerű helyszíni ellenőrzés…

Az új adatgyűjtő családdal a hűtőlánc minden szakasza felügyelhető, így a célállomáson egy pillanat alatt láthatja, hogy a logisztikai folyamat alatt nem történt-e határérték átlépés. A részletesebb tájékoztatás érdekében elegendő, ha a műszert egyszerűen a számítógéphez csatlakoztathatja és máris könnyedén elkészítheti a szükséges PDF jelentést. A PDF jelentés alkalmas a PDF/A-Standard szerinti hosszú idejű archiválásra. Nincs szükség szoftverre és felesleges csatlakozókra!  Újdonságnak számít a Testo-tól, hogy a műszercsalád adatkiolvasása már NFC képes okos telefonnal (Androidos) is lehetséges.

Funkciók és használat…

A testo 184 adatgyűjtő család hat típusú (T1, T2, T3, T4, H1, G1) adatgyűjtőt foglal magába, melyek kezelése rendkívül egyszerű és nem igényel szakértelmet, vagy előzetes betanítást. Minden adatgyűjtő szabványosan előkonfigurált (+2?+8 °C), mely a legtöbb felhasználó igényeinek eleget tesz, így a mérés kezdetekor csupán a start gombot kell megnyomni és el is indul az adatgyűjtés. Lehetőség van kumulált riasztásra az összes hőmérsékleti értékekre vonatkozóan. Mindegyik típus garantálja a nagyfokú adatbiztonságot, hiszen még lemerült elemek estén sem vesznek el az adatok.

Tudjon meg többet a testo 184 adatgyűjtőcsaládról…
(link: http://www.testo.hu/hu/home/kampanyok/testo184/testo184.jsp)

Gál Zsolt
zsgal@testo.hu

Adjon visszajelzést!