Műholdas nyomkövetés – ahogyan a profik csinálják (x)

Műholdas nyomkövetés – ahogyan a profik csinálják (x)

Mire jó, kinek ajánlott a műholdas nyomkövetés? A Flexcom Kommunikációs Kft. összeállításából kiderül. A cég gépjárművek, értékesítők papír alapú adminisztrációjának csökkentése, hatékonyságuk növelése érdekében fejleszti díjnyertes szolgáltatásait. A nyomkovetes.net egyszerű, könnyen kezelhető webes felületein egy kattintással szinte bármely funkció elérhető.

Milyen előnyökkel jár a nyomkovetes.net szolgáltatásának használata?

A rendszerünk használata azonnali megtakarításokat eredményez és jellemzően a cég és a tulajdonos érdekeinek a védelmét látja el. Van példa arra is, hogy a szolgáltatásunk által kimutatható üzemanyag-megtakarítás egy részét a munkavállalók visszakapják így érdekeltté vannak téve a költségcsökkentésben. Az egy térképes felületen megjelenített járművek, eszközök elősegítik a vezetői döntéseket és kiértékeléseket. Útvonal optimalizálással hasznosabb munkaidő felhasználást, anyag, energia megtakarítást lehet elérni. Értékesítési csapat, területi képviselők támogatása esetén a készülék használatával jelentős bevétel növekedés érhető el. Ez jótékony hatással van mind ügyfelünk, mind a munkavállalók anyagi helyzetére.

Műholdas nyomkövetés - ahogyan a profik csinálják

Milyen kiegészítőkkel lehet még hatékonyabbá tenni a szolgáltatást?

Egy extra kiegészítő eszköz beszerelését követően az autó fedélzeti kompjúteréhez közvetlenül csatlakozik a szerverünk, így ki lehet nyerni az ott tárolt adatokat, legyen az üzemanyag fogyasztás, sebesség, vagy akár raktér hőmérséklet. Ez a megoldás lehetőséget ad valós üzemanyag kontrollra, ami nem számításokon alapul, hanem minden pillanatban az üzemanyag tartály állapotát mutatja. Segítségével a tankolások, esetleges megcsapolások egyértelműen kiszűrhetők, ellenőrizhetők. Ha összekötjük egy másik eszköz alkalmazásával, akkor azt is meg lehet mondani, mikor ki vezette a járművet. A sofőrazonosító rendszer kártyás alapon működik, főleg a céges és magán úthasználatok szétválasztására használják céges ügyfeleink. A magáncélú felhasználásban általában más kiegészítőkre van szükség. A megrendelőink egy része csak akkor használják a nyomkovetes.net nyomkövető rendszerét, ha baj van. Ekkor, egy külön beépítésre kerülő relé lehetővé teszi, hogy egy kattintással a térképes online kezelőfelületről letilthatja a felhasználó az autója indítását.

Műholdas nyomkövetés - ahogyan a profik csinálják

Milyen kimutatásokat lehet kérni a nyomkovetes.net rendszeréből?

Céges személyautó futásának elszámolása esetén a nyomkovetes.net rendszerével és a sofőrazonosítóval egyértelműen szétválaszthatóvá válik a céges és a magán út, egy kattintással elkészíthető a bevallás alapját képező, NAV által elfogadott menetlevél. Azonnali információt kérhet a felhasználónk SMS-ben, e-mailben a preferált eseményekről, például a sebességtúllépésről, tanksapka nyitásáról. Havi riportot tudunk beállítani például üzemanyag fogyasztásra, futásteljesítményre, állásidőre. Ezeket a kimutatásokat akár automatizálni is lehet, így ismét időt takaríthat meg a felhasználó a flottamenedzsment rendszerünk alkalmazásával.

Műholdas nyomkövetés - ahogyan a profik csinálják

Milyen felhasználói körnek ajánlják a nyomkovetes.net szolgáltatásait?

Minden olyan cégnek, ahol a munkatársak időről-időre házon kívül tartózkodnak. Azon vállalkozásoknak, akik szeretnék a működésüket saját maguk és partnereik, dolgozóik számára átláthatóbbá, kiszámíthatóbbá tenni. Rendszerünk segíti motiválni az értékesítőket, értékearányosabbá teheti az elvégzett munkát.

A nyomkövető eszközünk és a mellé beszerelhető extra kiegészítőink lehetővé teszik, hogy szolgáltatásunk egy prémium minőségű flottamenedzsmentet tegyen lehetővé. A magán felhasználói körben a mobil értékek -például autó, motorkerékpár- védelmén túl, időskorúak és gyermekek védelmére is megoldást tudunk biztosítani.

Mennyibe kerülnek a nyomkovetes.net szolgáltatásai?

A szolgáltatásunk igénybevételéhez meg kell vásárolni egy készüléket, ami az információ szerzés helyére kerül beépítésre. Ez egy egyszeri költséget jelent, ami nagyságrendileg egy olcsó autóriasztó ára. A készülék tartalmaz egy Vodafone előfizetéssel rendelkező SIM kártyát, melyet cégünk biztosít. Havi költséget nem csupán a rendszerhasználati díjjat jelenti, magában foglalja a szerver adatforgalmából és a felhasználói felület üzembentartásából, a SIM kártya alapdíjából, licenszdíjakból fakadó költségeket is. Ezt a havi tervezhető költséget a nagyszámú partnerünk miatt sikerült minimálisra szorítani, de a folyamatos fejlesztésünk, a piaci helyünk és a minőségi szolgáltatásunk azonban nem teszi lehetővé, hogy komolytalan díjjal dolgozzunk. Ez az ügyfeleink érdekét is sértené, mert cserébe nem azt kapná amit elvárna, és mi nem tudnánk azt adni amit szeretnénk.

Hogyan működik a nyomkovetes.net?

A rendszerünk 3 részből épül fel. Műholdak segítségével először meghatározzuk a készülékünk pozícióját, amit a mobil kommunikációra (GSM) használt földi rendszer segítségével továbbítunk a szerverünknek. A szerverünk kiértékeli és megjeleníti a valós idejű adatokat, amit a felhasználó az internethez csatlakozva egy egyszerű, könnyen kezelhető térképes felületen tud megjeleníteni. A kezelőfelületen keresztül hozzáférése van a felhasználónak az archív adatokhoz is, melyet cégünk a szolgáltatók közül egyedülállóan, a szerződés teljes időtartamára megőrzi.

Milyen pontos a térkép és a megjelenítés?

Akár tíz méter pontossággal meghatározható egy adott jármű helyzete. A ?valós idejű? helyzet információt úgy sikerül elérni, hogy a készülékeinket 5-10 másodperces jeladásra programozzuk, így biztosított, hogy egy kattintással áthidaljuk a földrajzi távolságokat és azonnali információhoz jussunk az eszközeinkről.

Műholdas nyomkövetés - ahogyan a profik csinálják

Milyen követelményeknek felel meg a szolgáltatás?

A kor igényeinek figyelembevételével, a magyar adottságoknak megfelelően terveztük nyomkövető rendszerünket, ennek megfelelően választottunk hozzá mobil kommunikációs partnert is. A teljes egészében magyar fejlesztésért Magyar Brands díjat kaptunk, valamint használhatjuk a Magyar Szolgáltatás védjegyet. Telekommunikációs partnerünk a Vodafone, aki Magyarországon egyedüliként tudja biztosítani a szinte 100%-os hálózati lefedettséget. A FlexCom Kommunikációs Kft., ISO 9001:2009 TÜV általi minősített rendszerben nyújtja ügyfeleinek a szolgáltatásait. Készülékeink megfelelőségi tanúsítvánnyal redelkeznek.

 

További információt a cég weboldalán találhat. Kattintson ide!

Műholdas nyomkövetés - ahogyan a profik csinálják

Adjon visszajelzést!