Folyamatos innováció a termelésben – konferencia

Folyamatos innováció a termelésben – konferencia

Budapest ad otthont a Continuous Innovation Network (CINet) 15. konferenciájának  2014. szeptember 7-9 között.

A Continuous Innovation Network (CINet) olyan kutatók és gyakorló szakemberek nemzetközi hálózata, akik a tágan értelmezett (folyamatos) innovációval kapcsolatos tudásuk és tapasztalatuk megosztására és fejlesztésére törekednek.

A konferencia mottója: ?Operating innovation ? innovating operations?. Ez a mottó azt a növekvő vállalati igényt tükrözi, hogy az innovációt a napi üzleti gyakorlat részévé kell tenni és kombinálni az alapvető termelési koncepciókkal és technológiákkal.
A konferencia nyitóelőadását dr. Reich Lajos, a GE Healthcare magyarországi kutatás-fejlesztési igazgatója, 2014 óta a GE Magyarország ügyvezető igazgatója, tartja. A hagyományos tudományos szekciókon túl a budapesti konferencián egy gyakorlatorientált szekciót is rendezünk, amit a Nemzeti Innovációs Hivatal szervez. A gyakorlatorientált szekció ? amely szeptember 8-án lesz ? előadásokból és kerekasztal beszélgetésekből fog állni. A rendezvényen a Horizon 2020 programmal kapcsolatos információs asztal is működni fog.

A konferencia nyelve angol. Gyakorló szakembereknek a részvételi díj a szeptember 8-i napra 110 Euro. A jelentkezéssel és további részletekkel kapcsolatban a konferencia honlapja nyújt tájékoztatást.

Adjon visszajelzést!