Óriási magyar siker Brüsszelben

Óriási magyar siker Brüsszelben

imageSzeptember 18-án került sor Brüsszelben az Európai Logisztikai Szövetség díjátadó ünnepségére, ahol kiosztották az idei Professional of the Year és a European Gold Medal in Logistics and Supply Chain 2014 díjakat. A díj története során először magyar, az MLBKT által tavaly díjazott, és az európai versenybe benevezett projekt is a legjobb hat közé került.

A finalista projekteket több, mint 130 fős, magas beosztású és nagy tekintélyű logisztikai szakember előtt mutatták be. Idén először sor került a legjobb előadás díjának kiosztására is.

Hatalmas siker, hogy a szakmai közönség nagy többséggel a magyar SMR ?Internal Supplier Chain by SMR Hungary? (ISC) projektjének bemutatóját találta a legjobbnak, így ők nyerték a legjobb prezentáció díját! A projekt előadója Tibori Pál Levente, EVP East Europe & Germany volt. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

A gyakorlati szakemberekből és egyetemi professzorokból álló zsüri a projektek közül a Škoda Auto ?Simply clever logistics support for build-to-order in the automotive? megoldást találta a legjobbnak, a Professional of the Year díjazottja Alex Van Breedam Belgiumból.

image (1)

Középen Tibori Pál Levente és Dobos Péter előadás-díjjal és a finalistáknak járó oklevéllel, Jos Marinus ELA elnök, Antoni Alfonz ELA alelnök és Kiss Péter ELA board tag és a szakmai zsüri menedzsere kíséretében

Adjon visszajelzést!