Logisztikai Kiválóság Díjat nyert a Robert Bosch Power Tool Kft.

Logisztikai Kiválóság Díjat nyert a Robert Bosch Power Tool Kft.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Elnökségének döntése alapján a 2014. évi Logisztikai Kiválóság Díjra beérkezett pályázati anyagok közül a Robert Bosch Power Tool Kft. ?Logisztika ? ízlés szerint? címmel beadott pályázata kapta az I. helyezést.

A pályázati anyag a Bosch csoport elektromos kéziszerszámgép gyártással foglalkozó miskolci telephelyén elvégzett szisztematikus fejlesztési folyamatot és azok eredményeit mutatja be. Az összefüggő fejlesztési projektek következtében a vállalat belső logisztikai rendszere a vevői igények alapján szegmentált módon került újraalakításra.

A fejlesztés során a termelési folyamatok elemzéséből ismert időadat-elemzés és ? gazdálkodás módszerét innovatív módon a belső logisztikai folyamatokra alkalmazta. A kifejlesztett módszertan segítségével testre szabott belső ellátási, logisztikai folyamat-típusokat tudott azonosítani és kialakítani. Az új rendszer bevezetésének köszönhetően radikálisan csökkent a belső logisztika problémáiból adódó sorállások száma és ezzel növekedett a vállalat hatékonysága és eredményessége.

A díjat Csonkáné Kiss Rita és Füredi Gábor BPS osztályvezetők vették át a 22. MLBKT kongresszuson.

Adjon visszajelzést!