SEAWING: a logisztika kulcsa a biztonság és a megbízhatóság

SEAWING: a logisztika kulcsa a biztonság és a megbízhatóság

(x)

A 25 éves szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkező SEAWING átfogó biztonságtechnikai megoldásokat nyújt, melyek hátterében a legkorszerűbb, házon belüli IT fejlesztések állnak. Filkorn József biztonságtechnikai szakértő szerint a logisztikai  cégeknek tervezett beléptetőrendszereik segítségével hamar feltárhatóak a rejtett költségek és nagy alapterületen is optimalizálhatóak a folyamatok.

 

A SEAWING az integrált beléptetőrendszerek elsőszámú fejlesztője, gyártója és szállítója Magyarországon. Versenyelőnye nem csupán az innovatív, házon belüli fejlesztéseinek köszönhető, hanem a cégekre szabott, rugalmasan alakítható biztonsági megoldásoknak is.

?A magyar piacon egyedüálló üzleti és szakmai tapasztalattal mérjük fel a raktárak, szállodák, wellness-központok, irodaházak, közintézmények sajátos igényeit, így valójában nincs két egyforma telepített rendszerünk. Mindegyik megoldásunk egyedi, megfelelve a jogi vagy céges szabályozásnak? – mondja Filkorn József, a Seawing biztonságtechnikai szakértője.

A cég saját fejlesztésű integrált biztonságtechnikai rendszere, a SIS (SEAWING Integrated Solution) az egyik legnépszerűbb a KKV-k és nagyvállalatok körében. A SIS egy hosszú távon is fenntartható, gazdaságos, könnyen bővíthető hálózatot biztosít, függetlenül a cég méreteitől és a telephely adottságaitól.

IMG_4587_n ?A logisztika területéről érkező megrendeléseink jól mutatják, hogy az egyes jogosultsági szintek elkülönítése, a telephely kihasználtságának követése, a precíz azonosítás sok, korábban rejtett költséget feltárhat – emeli ki Filkorn József. Integrált rendszerünk tetszőleges elemből állhat, azon belül összekapcsolható a munkaidőnyilvántartás, a tűz-és vagyonvédelem, a parkolórendszer, a beléptetőrendszer és a behatolásjelző. Így garantáljuk a teljeskörű biztonságot és az azonnal elemezhető adatokat. Komplex rendszerünket elsősorban nagy cégek használják, mint a Magyar Telekom, a Fővárosi Vízművek vagy az Auchan ?

A SEAWING rendszerei megoldást kínálnak azonak a vállalkozásoknak, melyek telephelyén egyformán fontos a hagyományos irodai nyilvántartás és az áruvédelem, illetve kiemelt jelentőségű, hogy rendkívüli események esetén a nagyobb távolságok ellenére is minimális legyen a beavatkozási idő. A cég által kínált csomagok legnagyobb előnye, hogy a beléptető-és biztonságtechnikai rendszer által gyűjtött információk alapján jól körülhatárolt és logikusan működtethető zónákat lehet létrehozni, melyek észrevétlenül, a gyártási és szállítási folyamatokat nem megakasztva segítik a napi munkát.

_MG_2606

Adjon visszajelzést!