EKAER: új kihívások a beszerzésben – ingyenes workshop tagoknak

EKAER: új kihívások a beszerzésben – ingyenes workshop tagoknak

Hatalmas feladat előtt állnak az alapanyag beszerzéssel foglalkozó szakemberek a következő hetekben az EKAER miatt. Sok száz beszállítói szerződést kell módosítani, miközben egyenlőtlen piaci erőviszonyok között kell megtartani és megnyerni az együttműködésre külföldi beszállítóikat.

Talán még soha nem álltak ekkora próbatétel alatt a beszállítói kapcsolatok.

Az MLBKT 25 fős workshopot, beszélgetést szervez a témában, amelynek célja a tapasztalatcsere. A program elsősorban az MLBKT intézményi tagjai számára nyitott, a szabad helyek függvényében egyéni tagokat is tudunk fogadni. Tagjaink számára a program ingyenes.

Moderátor

Verő Zsolt, a Hamburger Hungária Kft. alapanyag beszerzési vezetője

Időpont

2015. február 5., 15:00-18:00

Helyszín

Hungaropharma Irodaház / MLBKT Titkárság

1061 Budapest, Király utca 12.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagjainak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében és a tagi státusz függvényében fogadjuk, előnyt élveznek az MLBKT intézményi tagjai, a maradék helyeket az MLBKT egyéni tagjai tölthetik fel. Vállalatonként egy fő részvételét tudjuk fogadni.

Nem MLBKT tagok számára – amennyiben marad szabad hely – a részvételi díj 16.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2015. február 2-án 16.00 óráig. A részvételi díjról szóló számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes, melyet kérünk az MLBKT számlájára elutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Adjon visszajelzést!