A lean jövője – a Toyota-kata. Workshop a Lean Tagozat szervezésében.

A lean jövője – a Toyota-kata. Workshop a Lean Tagozat szervezésében.

Az MLBKT Lean Tagozata február 4-én tartja évindító ülését, ahol a tagozat vezetője, Kosztolányi János a KAIZEN PRO Kft. vezető lean tanácsadója tart előadást a lean jövőjéről.

Tagozatunk vezetője volt a szakletora Mike Rother Toyota-kata című könyvének magyar fordításának.

Az ülésen a résztvevők közösen dolgozzák ki a tagozat éves programtervét is.

Miről szól a Toyota-kata?

Miként érhetjük el, hogy a vállalatunk kezelni tudja a váratlan helyzeteket, a vevőink pedig hosszú távon is elégedettek legyenek? Hogyan fejleszthetjük és aknázhatjuk ki munkatársaink képességeit, hogy jobb teljesítményre törekedjenek, és sikereket érjenek el? Hogyan tehetjük cégünknél a folyamatos fejlődést és alkalmazkodást a mindennapi munka részévé?

 ?Ebből a könyvből kiderül, hogyan indulhat el bármelyik vállalat az idejétmúlt, eredményközpontú menedzsmenttől egy egészen más és sokkal jobb irányba.?

James P. Womack, a Lean Enterprise Institute alapítója

Időpont

2015. február 4., 17:00-19:00

Helyszín

Hungaropharma Irodaház / MLBKT Titkárság 1061 Budapest, Király utca 12.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 15 fő. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk, túljelentkezés esetén cégenként maximum 2 fő regisztrációját tudjuk fogadni. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. A részvételi díj összegét újonnan csatlakozó intézményi tagjaink jóváírhatják tagdíjukból. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2015. február 3-ig. Költségmentes lemondásra szintén február 3-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Adjon visszajelzést!