BVK beszámoló a 2014-es évről

A Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) a fenti időszakban aktív szakmai és szervezeti tevékenységet folytatott, amelyet jól jellemez az alábbiakban a Klubnapokról, vezetőségi megbeszélésekről készült összeállítás.

Tagságunk a 2014 végén 39 fő volt. A Klub rendezvényeinken rendszerint 16-34 fő vett részt.

Az oktatás a szakmai tevékenységünk egyik fontos eleme volt ebben az időszakban is. 2014 szeptemberében már az ötödik évfolyam kezdte meg Corvinus Egyetem posztgraduális beszerzési képzését rekord létszámmal, 28 fővel.

Az MLBKT kongresszus Beszerzési szekció programjának összeállításában és lebonyolításban évek óta aktív szerepet vállalunk.

Az Év Beszerzési Menedzsere cím pályázat meghirdetésére hatodik alkalommal került sor, a győztes a BVK Bíráló Bizottsága javaslata és az MLBKT elnöksége döntése alapján Juhász Péter, a ZF Hungária Kft. Stratégiai beszerzési vezetője lett.

2014.05.14-én második alkalommal a Kinnarps rendezvényházban került sor a BVK szakmai konferenciája, ?Beszerzés a megszokotton túl? címmel. A rendezvény élénk szakmai érdeklődést váltott ki (mintegy 55 fő részvételével), s az MLBKT és a BVK számára is kedvező bevételt hozott.

Klubnapok: 

 

  1. 05.06. ELMŰ Sporttelep: Beszámoló és vezetőségválasztó Klubnap ? új vezetőség: Gábor Zsolt, Gellén Gábor, Giltán Tivadar, Kemendy Nándor, Kovács László, Südy György, Vörösmarty Gyöngyi, Werle Zoltán ? (18 fő)

 

  1. 05.14. Kinnarps House: ?Beszerzés a megszokotton túl ? innovatív beszerzési workshop? (55 fő)

 

  1. 06.12. Riso Restaurant: kötetlen networking, (16 fő)

 

  1. 09.12. Esztergom: Suzuki üzemlátogatás; (25 fő)

 

  1. 10.16. Vodafone: Regionális beszerzési együttműködés cégcsoporton belül ? jó példák: csapdák és veszélyek; előadó: Giltán Tivadar (21 fő)

 

  1. 12.11. Budapest Szálló: Évzáró vacsora, kötetlen beszélgetéssel (34 fő)

 

Vezetőségi megbeszélések: kéthavonta

Budapest 2015. január 31.                                 Kemendy Nándor

 

Adjon visszajelzést!