2015. február 19-20-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a ?Hulladékgazdálkodás egy fenntartható világban? című konferencia.

Hulladékgazdálkodás egy fenntartható világban

2015. február 19-20-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a ?Hulladékgazdálkodás egy fenntartható világban? című konferencia.

hoekonflogoA rendezvényt a Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete mellett az IFKA és a Brit Nagykövetség rendezi. A két napos eseményen a hulladékgazdálkodási szakma és a fenntarthatósággal foglalkozó szakemberek tanácskozásán kívül üzleti kapcsolatok kialakítására is lehetőség nyílik.

A ?Hulladékgazdálkodás egy fenntartható világban? című konferenciasorozat 3. alkalommal, 2015-ben Budapesten, a Lion?s Garden Hotelben kerül megrendezésre. A rendezvényre szeretettel várjuk a hazai és a brit hulladékgazdálkodási ipar képviselőit, a jogalkotói oldal képviselőit, és a fenntarthatósággal foglalkozó szakembereket, vállalatokat, egyesületeket. Célunk, hogy a két témát átívelő, de azokat mélységeiben is ismertető előadásokkal és beszélgetésekkel, vitafórumokkal tegyük a hallgatóság számára az eseményt emlékezetessé és üzletileg is gyümölcsöző lehetőséggé.

Helyszín: 1146 Budapest, Cházár András u. 4.

Időpont: 2015. február 19. 11:30-tól 2015. február 20. 13:00-ig

Részvétel lehetséges a hotelben szállással, ebéddel a konferencia első és második napján, vagy anélkül.

Regisztráció: a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és eljuttatásával a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének faxon (06-1-343-09-85) vagy e-mailben (major.agnes@hoe.hu)

További információ kérhető a 06-1-422-1428 számon vagy amajor.agnes@hoe.hu e-mail címen.

A rendezvény részletes programja ide kattintva érhető el.

Adjon visszajelzést!