Köszönet egy csapatnak!

Köszönet egy csapatnak!

Az MLBKT ügyvezetőjének nyílt levele

kohegyiAz elmúlt évek során a gazdasági és jogi környezet  olyan alkalmakat teremtett nagy hagyományokkal rendelkező társaságunk számára, amikor gyorsan kellett információkkal segítenünk, támogatnunk tagságunkat és a széles szakmai közösséget is. Ilyen volt tavaly az e-útdíj, és most az EKÁER is.

Ahogy mondani szokás, ez nem jöhetett volna létre, lelkes kis csapatunk (MLBKT Titkárság) és különösen Holics Szilvia, az MLBKT marketing és kommunikációs vezetője valóban áldozatos munkája és ténykedése nélkül. Amit Szilvi november óta ebben a témában tett, emberfeletti. Hónapok óta éjjel-nappal ezzel a témával foglalkozik és mindig elsőként látja el friss információkkal a közben közel 5000 főre duzzadt EKÁER-hírlevélre feliratkozókat. Folyamatosan egyeztet, agyal, próbálja segíteni azokat, akik lepattannak a NAV telefonközpontjáról és kétségbeesésükben nem tudnak hova fordulni. Mindenki látja ténykedését, nem kell ragozni.

Sokan, sokféleképpen mondják el véleményüket és próbálnak valami működőképeset kihozni ebből a helyzetből – szakmai szervezetek, kamarák, vállalkozók, tanácsadók. Sok összefogás jött létre, ami eddig nem volt jellemző – minden tenni akarót köszönet és minden szabálykövető dolgozó erőfeszítését elismerés illeti.

Ebben a nyílt levélben szerettem volna megköszönni Szilvinek mindazt, amit a szakmáért és Társaságunkért tesz, valamint minden munkatársamnak (Benesch Anita, Csepely Krisztina, Hajas Gabriella, Horváth Edit és Swiderski Erika), akik tehermentesítik Szilvit, vagy “csak” türelemmel várják, hogy a napi ügymenettel és hosszú távú terveinkkel is tudjon foglalkozni.

Köszönettel:

Kőhegyi Anita
ügyvezető
Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Adjon visszajelzést!