Elektronikus beszerzés az indirekt anyagok és szolgáltatások területén

Elektronikus beszerzés az indirekt anyagok és szolgáltatások területén

Az MLBKT Beszerzési Tagozatának soron következő rendezvényén az elektronikus beszerzés egy speciális területe lesz terítéken. Bevezető előadást tart Fazekas Attila, a Streamline Kft. ügyvezetője.

Miben tud segíteni a technika  a szakmának?

Napjainkra az elektronikus beszerzés, mint fogalom, már nem számít újnak a közép- és nagyvállalati beszerzők körében, noha ez a terület is hatalmas léptékben fejlődik.

A legjobb beszerzési szakemberek folyamatosan azon munkálkodnak, hogy innovatív megoldásaikkal, tudásukkal, tapasztalatukkal hozzájáruljanak a vállalat költségeinek csökkentéséhez, a vállalat hatékonyságának és profitjának a növeléséhez, például az indirekt anyagok és szolgáltatások beszerzésének szélesebb körű felügyeletével, az indirekt beszerzési folyamatok fejlesztésével, teljes transzparenciát kialakítva, vagy legalábbis arra törekedve.

Többek között erre nyújtanak megoldási lehetőséget az elektronikus beszerzési rendszerek, amelyek működésének elemzésével a következő témákról kaphat tájékoztatást:

  • Indirekt anyagok, termékek és szolgáltatások beszerzésének az egyszerűsítése a hatékonyság növelésével
  • Aktuális piaci trendek és elektronikus beszerzési rendszerek használata
  • Folyamatok fejlesztése a vállalat eredményességének növeléséhez.

Ha Ön is kíváncsi arra, hogy milyen módszerek segítségével lehet az indirekt beszerzést teljes mértékben automatizálni és hatékonyabbá tenni azáltal, hogy a munkatársai a vállalat tudatosabb gazdálkodóivá válnak, jöjjön el Ön is a Beszerzési Tagozat következő ülésére, április 20-án!

Időpont

2015. április 20., 17:00-19:00

Helyszín

Hungaropharma Irodaház / MLBKT Titkárság 1061 Budapest, Király utca 12.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 20 fő. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk, túljelentkezés esetén cégenként maximum 2 fő regisztrációját tudjuk fogadni. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. A részvételi díj összegét újonnan csatlakozó intézményi tagjaink jóváírhatják tagdíjukból. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2015. április 18-ig. Költségmentes lemondásra szintén április 18-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Adjon visszajelzést!