Lean Tagozati program: A moderáció műhelytitkai

Lean Tagozati program: A moderáció műhelytitkai

Interaktív gondolatébresztő beszélgetést tart a moderációról, moderációs tapasztalatokról az MLBKT Lean Tagozata. 

Előadónk Báthory Zsuzsanna, az MLBKT társelnöke, a tagozat korábbi vezetője lesz, aki ha éppen nem az MLBKT munkájában vesz részt, projektvezetőként és tervezési logisztikai osztályvezetőként erősíti a Robert Bosch Elektronika Kft. csapatát.

Azoknak, akik szeretnénk hatékonyabban és sikeresebben levezetni kisebb-nagyobb megbeszéléseket, egyeztetéseket.

A moderációval kapcsolatos tudás minden olyan esetben használható, amikor több ember tudásából egy konkrét, közös cél érdekében szeretnénk mindenki számára elfogadható közös álláspontot kinyerni.

Témák

  • Mikor van szükség moderációra?
  • Milyen egy jó moderátor?
  • Hogyan érdemes felkészülni?
  • Milyen eszközöket használjunk moderáció közben?
  • Milyen “pofonegyszerű” módszerek segíthetik a moderátort?
  • Hogyan néz ki a moderáció “utóélete”?

Időpont

2015. április 28., 16:00-18:00

Helyszín

Hungaropharma Irodaház / MLBKT Titkárság 1061 Budapest, Király utca 12.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 15 fő. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk, túljelentkezés esetén cégenként maximum 2 fő regisztrációját tudjuk fogadni. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 15.000 Ft+áfa/fő. A részvételi díj összegét újonnan csatlakozó intézményi tagjaink jóváírhatják tagdíjukból. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2015. ápr. 27-ig. Költségmentes lemondásra szintén április 27-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Adjon visszajelzést!