Magyar logisztikai siker Brüsszelben – Gratulálunk a Robert Bosch miskolci gyárának

Magyar logisztikai siker Brüsszelben – Gratulálunk a Robert Bosch miskolci gyárának

Április 22-én  Brüsszelben az Európai Logisztikai Szövetség ?Gold Medal in Logistics and Supply Chain? díjátadóján a miskolci Robert Bosch projektje második helyen végzett. A legjobb előadásnak járó díj ezüstérmét szintén a magyar csapat vitte el.


Európai szinten ez minden idők legjobb magyar helyezése! Gratulálunk a csapatnak!

A pályázati anyag a Bosch csoport elektromos kéziszerszámgép gyártással foglalkozó miskolci telephelyén elvégzett szisztematikus fejlesztési folyamatot és azok eredményeit mutatja be. Az összefüggő fejlesztési projektek következtében a vállalat belső logisztikai rendszere a vevői igények alapján szegmentált módon került újraalakításra.

A fejlesztés során a termelési folyamatok elemzéséből ismert időadat-elemzés és ? gazdálkodás módszerét innovatív módon a belső logisztikai folyamatokra alkalmazta. A kifejlesztett módszertan segítségével testre szabott belső ellátási, logisztikai folyamat-típusokat tudott azonosítani és kialakítani. Az új rendszer bevezetésének köszönhetően radikálisan csökkent a belső logisztika problémáiból adódó sorállások száma és ezzel növekedett a vállalat hatékonysága és eredményessége.

(A kép még a tavalyi MLBKT kongresszuson készült, amikor a csapat a magyar Logisztikai Kiválóság Díjat vette át.)

bosch

Adjon visszajelzést!