Előadóként már lehet jelentkezni a 2015-ös MLBKT kongresszusra

Előadóként már lehet jelentkezni a 2015-ös MLBKT kongresszusra

Az összetett és gyorsan változó fogyasztói igények kielégítése elképzelhetetlen a termelés, a szolgáltatás és a logisztika szoros együttműködése nélkül. A funkcióhármasban a logisztika köti össze az értékteremtő folyamat összetevőit. Idei kongresszusunk során erre az egymásrautaltságra szeretnénk emlékeztetni a gazdasági élet szereplőit.

Tour de Logisztika: a beszerzéstől a fogyasztóig

Az MLBKT 23. kongresszusa. 
Balatonalmádi, 2015. november 11-13.

Ha megvan a harmónia a működésben, egy irányba tekerünk, (nem esik le a lánc, a kormány jó irányba tart?) van esély a sikeres célba érésre! Természetesen nem hanyagolhatjuk el a környezetet sem, ami segíthet vagy akadályozhat a haladásban.

Most arra hívunk mindenkit, aki úgy érzi, van mit mondania a témáról, jelentkezzen előadóként a kongresszusra június elsejéig. A jelentkezéseket a kongresszus programbizottsága tekinti át és választja ki azokat, amelyek leginkább illeszkednek az idei koncepcióba.

Miért érdemes jelentkezni előadóként?

  • Mert az előadók az előadás napján ingyenesen vehetnek részt az év legnagyobb – több mint 600 fős – logisztikai és beszerzési kongresszusán.
  • Mert mentorprogramunk segítségével fejleszthetik előadói és prezentációs készségeiket.
  • Mert nagyszerű lehetőséget kapnak arra, hogy bemutathassák jó gyakorlataikat és visszajelzéseket kaphassanak más szakmabeliektől.
Tovább a jelentkezési lapra ?

 

Adjon visszajelzést!