Keressük a szakma legjobb teljesítményeit!

Keressük a szakma legjobb teljesítményeit!

Idén is keressük a logisztikai és beszerzési szakma kiválóságait! Várjuk a jelentkezéseket és az ajánlásokat is az Év Logisztikai Menedzsere és az Év Beszerzési Menedzsere valamint a Logisztikai Kiválóság Díjra.

Valljuk, hogy az ilyen díjak ráirányítják a figyelmet a létező jó gyakorlatokra, melyekből mindenki csak profitálhat. A pályázó visszajelzést kap a szakmától és növelheti presztízsét, mind üzleti partnerei, mind vásárlói körében, a szakmai közösség pedig a mások tapasztalatából való tanuláson keresztül fejlődhet tovább. Ehhez igyekszünk a legtöbb fórumot biztosítani vállalatlátogatások, előadások és beszélgetések, újságcikkek segítségével.

A díjazottakat nem csak az MLBKT ismeri el: rendszeresen kérik fel őket nyilatkozónak a médiában, szakkonferenciákon vagy egyetemi kurzusokon előadónak. Büszkék vagyunk rá, hogy elmúlt két évben kiemelkedő eredményeket értek el a nyertes pályázatok a európai és más nemzetközi megmérettetéseken is.

További információk a pályázatokról ?

Ajánljon jelöltet!

Ön szerint ki érdemes a díjakra 2015-ben? Kérjük, küldje el nekünk javaslatát az űrlap segítségével! Titkárságunk valamennyi jelöltet értesít az ajánlásról és felkéri a szakembereket a pályázásra. Az elismeréseket szakmai bizottság ítéli oda a pályázatok alapján.

Ajánlását elküldheti a hirado@logisztika.hu címre vagy az alábbi űrlapon keresztül akár anonim formában is.

Adjon visszajelzést!