Országos Hallgatói Konferencia logisztika szakosoknak

Országos Hallgatói Konferencia logisztika szakosoknak

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság az Országos Hallgatói Konferencia nappali tagozatos hallgató résztvevőit idén is ingyenesen látja vendégül a háromnapos kongresszus teljes első napján.

Idén először a 26 év alatti levelezős hallgatók számára is lehetővé tesszük az ingyenes első napi részvételt!

Összesen 100 hallgató ingyenes részvételét biztosítjuk, a helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. A rendezvény többi napján támogatott áron vehetnek részt a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói.

Helyszín: Balatonalmádi, Hotel Ramada****

Időpont: 2015. november 11.

Miért érdemes részt venni?

  • Hallgatóként közel 500 logisztikai és beszerzési szakemberrel és az ország minden pontjáról érkező hallgatótársaiddal találkozhatsz.
  • A hallgatói konferencián olyan kérdéseket feszegetünk, amelyek segítenek, hogy könnyebben megtaláld a helyed választott szakmádban.

A Szakmai Kávézóban kötetlen beszélgetésekhez csatlakozhatsz, ahol kisebb csoportokban biztosítunk lehetőséget arra, hogy vállalati szakemberekkel és döntéshozókkal találkozhass, akikkel logisztikai karrierpályáról és szakmai kérdésekről beszélgethetsz.

Tabuk és rossz kérdések nincsenek! Minden olyan kérdést feltehetsz, amelyet eddig nem mertél, vagy nem volt módod feltenni!

Bővebb információ és jelentkezés: kongresszus.logisztika.hu

Jelentkezési határidő: 2015. október 20.

Adjon visszajelzést!