Nehéz emberek, nehéz helyzetek – rapid tréning támadások leszerelésére

Nehéz emberek, nehéz helyzetek – rapid tréning támadások leszerelésére

Rapid tréninget tartunk ügyfélkapcsolatokkal foglalkozó logisztikusoknak, diszpécsereknek, futároknak, üzletfejlesztési szakembereknek április 14-én.

A tréningen bemutatott módszertan segítségével védekezhetsz a szóbeli támadások, sértések, mellőzések, provokációk ellen. A trénerünk által bemutatott szemlélet és viselkedési stílus sikerrel alkalmazható a munkahelyi, családi, iskolai vagy párkapcsolatokban.

Ismerős a helyzet?

Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy áll a bál, és ott állsz a közepén. A helyszín lehet a munkahely a kötözködő ügyféllel, otthon a pároddal, vagy éppen egy tárgyalási szituáció a beszállítóval. A támadásnak bejáratott elemei és fordulatai vannak, a lehetséges végkimeneteleit előre sejted.

verbalis_plakat2016_jan

Mégse menekülsz, esélyed sincs arra, hogy kiszállj. A menekülés nem jó stratégia, a visszavágásból további háború lesz. Mit lehet akkor tenni?

A tréningen bemutatott – ízelítőnek szánt – technikák nem kívánnak semmiféle különleges képességet a résztvevőtől. Mindegyike olyan egyszerű, hogy fontosságuk első látásra nem is tűnik föl, pedig kellő időben kellő módon használva, jelentős eredményeket lehet velük elérni.

A tréner

kelemenKelemen Zoltán vezető tréner, coach és tanácsadó, 14 éve foglalkozik csoportokkal.

Munkája nem ismeretlen az MLBKT tagok előtt: többször is szervezet kísérőprogramot az MLBKT kongresszusokon.

“Mások kreatívnak tartanak, magam belefeledkező játékosnak. A tréning különféle fajtái, a kalandtréning, a megtapasztaláson keresztül vezető tanulás számomra életforma. Módszereket fejlesztek egyéneknek és csapatoknak azért, hogy kipróbálhassák magukat, fejlődhessenek és mindezt élvezetesen, játszva tehessék meg.”

Időpont és helyszín

2016. április 14., 15-18 óra
MLBKT Titkárság, 1061 Budapest, Király utca 12.

A trénerünk ceruzája

Részvételi feltételek és jelentkezés

online_jelentkezésA részvételi díj az MLBKT tagjai számára 5.000 Ft+áfa, nem MLBKT tagok számára 10.000 Ft+áfa/fő. Maximális létszám 20 fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2016. április 10-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra április 10-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Adjon visszajelzést!