25 éves az MLBKT: szülinapi koccintás és jótékonysági kezdeményezés

25 éves az MLBKT: szülinapi koccintás és jótékonysági kezdeményezés

A Logisztika Napjának záróakkordjaként április 21-én este a budapesti Doboz bárba várunk minden régi és jelenlegi MLBKT tagot, valamint partnereinket egy kötetlen szülinapozásra és beszélgetésre.

Időpont

2016. április 21., 18-21 óra

Helyszín

Doboz
1072, Budapest, Klauzál u. 10.

Ilyen volt a 20. jubileum

Az első kör italt az MLBKT állja!

Baráti hangulat, régi és új ismerősök, kicsi emlékidézés és egy fontos bejelentés lesz a programban.
19 órakor Chikán Attila, az MLBKT elnöke és alapítója és Báthory Zsuzsanna, az MLBKT társelnöke köszönti az egybegyűlteket.

Az MLBKT elmúlt 25 évének legnagyobb eredménye, hogy létrejött egy egymást tisztelő, egymással együttműködő, barátságokat és üzleti kapcsolatokat generáló társaság. Ez a hosszú évek alatt összekovácsolódó és mindig megújuló csapat rengeteg energiát és tudást jelent!

A jubileum apropóján az MLBKT egy fontos társadalmi ügy, a mélyszegénységben élő hátrányos helyzetű családok támogatására szervez összefogást kapcsolatrendszerével és logisztikai szaktudásával . A Szociális Csomagküldő Mozgalom Alapítvány (Szocsoma) munkáját igyekszünk majd segíteni a logisztika napján elinduló kezdeményezésünkkel.

A részvétel az MLBKT tagok és a meghívottak számára ingyenes, de regisztrációköteles! Egy kérésünk van: hozz magaddal egy szál egyszerű, fehér háztartási gyertyát!

Adjon visszajelzést!