Giltán Tivadar a Beszerzési Vezetők Klubjának élén

Giltán Tivadar a Beszerzési Vezetők Klubjának élén

A Beszerzési Vezetők Klubja (BVK), amely a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elsőként megalakult tagozata, 2016. május 12-én új vezetőséget választott.

Giltán Tivadar, a BVK új elnöke

Giltán Tivadar, a BVK új elnöke

A vezetői testület az elnöki pozícióra titkos szavazással Giltán Tivadart, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. beszerzési és üzemeltetési igazgatóját választotta meg a következő ciklusra.

Giltán Tivadar megköszönve a bizalmat, az új vezetőség első ülésén külön kiemelte az alakulás óta dolgozó és most leköszönő elnök, Kemendy Nándor tizennégy évnyi áldozatos munkáját a hazai beszerzési közösség építésében, a beszerzői szakma megítélésének emelésében. Nándor az új vezetőségben továbbra is komoly szerepet vállal, munkájára, tapasztalatára nagyon számít a Beszerzési Vezetők Klubja.

Az új tagozatvezető bemutatkozása ide kattintva olvasható.

A BVK következő programjára május 11-én fog sor kerülni. Az egynapos konferencia fő témája a beszerzést érintő beszerzési pénzügyi kérdések és a beszerzések körül kialakuló kockázatok lesznek.

A párbeszéd folytatódik: pénzügyesek mint a beszerzés partnerei – Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Adjon visszajelzést!