Így ünnepelt az MLBKT

Így ünnepelt az MLBKT

A Logisztika Napjának záróakkordjaként április 21-én este a budapesti Doboz bárba várta minden régi és jelenlegi tagját a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság alapításának 25. évfordulóján.

A kötetlen hangulatú estén Chikán Attila, az MLBKT elnöke és alapítója köszöntötte a résztvevőket. A kezdetekre való visszaemlékezésében felidézte a társaság indulásának ma már olykor megmosolyogtató epizódjait: az első taglista egy sajtcetlin is elfért, a tagság tájékoztatása jórészt körtelefonon zajlott. Ma már több mint 600 tag, ennél is több szimpatizáns, 4500 Facebookos rajongó követi a társaság tevékenységét. Chikán Attila méltatta a titkárság munkáját, külön is köszönetet mondva Kőhegyi Anita ügyvezetőnek, aki 24 évvel ezelőtt csatlakozott az MLBKT-hoz.

Báthory Zsuzsanna, az MLBKT társelnöke beszédében az ifjúság szerepét hangsúlyozta. Felidézte, hogy 10 évvel ezelőtt a diplomamunka pályázat győzteseként kapcsolódott először az MLBKT-hoz, majd tagozatvezetőként, elnökségi tagként és társelnökként is segítette a társaságot. A 25 éves jubileum kapcsán hamarosan megszületendő kisfiáról beszélve reményét fejezte ki, hogy a következő nemzedékek logisztikusai és beszerzői is megtapasztalják majd az MLBKT közösség- és szemléletformáló erejét.

A jubileum apropóján az MLBKT egy fontos társadalmi ügy, a mélyszegénységben élő hátrányos helyzetű családok támogatására szervezett összefogást kapcsolatrendszerével és logisztikai szaktudásával. A Szociális Csomagküldő Mozgalom Alapítvány (Szocsoma) munkáját igyekszünk majd segíteni a Logisztika Napján elindult kezdeményezésünkkel.

Fotók az eseményről az MLBKT Facebook oldalán

Adjon visszajelzést!