Hogyan legyünk sikeresebb vezetők és folyamatfejlesztők a coaching szemlélet segítségével?

Hogyan legyünk sikeresebb vezetők és folyamatfejlesztők a coaching szemlélet segítségével?

Többek között erről tart workshopot az MLBKT Lean Tagozata következő találkozóján.

 A program célja

Lean szemléletű folyamatfejlesztés coaching szemléletű megközelítése, rövid bemutatása. Aki részt vesz az eseményen, megismerheti, hogyan támogatja egy coach a logisztikus és folyamatfejlesztő munkatársat – mint a tanuló szervezetben működő tanuló szervezetet – abban, hogy képes legyen a lean filozófia átfogó szemléletének, mindennapi gyakorlatának hatékonyabb alkalmazására: egyre kevesebből egyre többet elérni.

Hasznos lehet a rendezvény leendő és gyakorló logisztikusoknak, vezetőknek és folyamatfejlesztőknek, valamint a lean ill. coaching iránt érdeklődők számára egyaránt.

 

A workshop egy elméleti bevezetővel indul. Ezután egy esettanulmányon keresztül a jelenlévők bevonásával egy gyakorlatból vett példán keresztül mutatja be a coaching szemlélet hatását a logisztikusok és folyamatfejlesztők munkájában. Végül pedig közös reflektálás keretében elmélyítjük a friss tudásunkat.

 

Időpont: 2016. június 8. 16.00 – 18.00

Helyszín: MLBKT tiktárság, 252-es terem, 1061 Budapest, Király u. 12.

Előadó: Schlemmer Péter, diplomás coach-üzleti edző, mérnöktanár, tréner

 

Tréner

schlemmer_peter-honlapraA workshopot Schlemmer Péter diplomás coach – üzleti edző, mérnöktanár, tréner tartja, aki korábban többek között a Spar-nál, az Elmű-nél, vagy a Suzukinál folytatott személyes vezetőfejlesztői (coach), valamint szervezet- és készségfejlesztő tréneri munkát. Jelenleg a Deltacoach Consulting coacha és tanácsadója. Kedvenc kutatási területe a Toyota kata és a coaching szemléleti és gyakorlati szinergiájának, kapcsolódási pontjainak vizsgálata.

 

 

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 23 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk és igazoljuk vissza. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő.

 

Jelentkezési határidő: 2016. június 7.

Adjon visszajelzést!