19. Nemzetközi Készletgazdálkodási Szimpózium – 2016. augusztus 22-26. – Hilton Budapest

19. Nemzetközi Készletgazdálkodási Szimpózium – 2016. augusztus 22-26. – Hilton Budapest

A készletgazdálkodás, a termelés és a logisztika legkiválóbb szakemberei adnak találkozót egymásnak augusztus végén a Nemzetközi Készletezési Tudományos Társaság (NKTT) 19. Nemzetközi Készletgazdálkodási Szimpóziumán. A rendezvényre mintegy 130 külföldi egyetemi oktató, kutató érkezését várjuk 27 országból. Ezt az alkalmat szeretnénk felhasználni arra, hogy a külföldi szakértők, tudósok gondolatait, eredményeit első kézből megismerhetővé tegyük a hazai szakemberek számára is. Különösen fontos ez a kilábalás időszakában, mikor is a készletgazdálkodás ismét előrébb került a megtakarítások eszközei sorában.

Az NKTT a saját szakterületén a világvezető nemzetközi társasága. Ami ezeken a kétévente rendezett szimpóziumokon elhangzik, valóban a világ élvonalát, a legfrissebb elemzéseket, megközelítéseket jelenti. Ezért határozott úgy az MLBKT, hogy az NKTT-vel karöltve (a korábbi szimpóziumok hagyományait folytatva) lehetővé teszi a magyar szakértők, menedzserek széles köre számára, hogy részvevői lehessenek az üléseknek.

A program

Az öt napos program szakmai és társasági események ötvözetéből tevődik össze. A részletes program megtekinthető a rendezvény honlapján a http://isirsymposium.hu/programme/címen.

Az előadások a következő témakörökben lesznek:

1.    A makrogazdaság készletfolyamatai

2.    Vállalati készletgazdálkodás

3.    Készlet-előrejelzés

4.    Készletgazdálkodás matematikai modellei

5.    A kereslet becslésének bizonytalanságai

6.    Készletgazdálkodás és a romlandó termékek készlet modelljei

7.    Karbantartás és szolgáltatás logisztika

8.    Fenntartható logisztika és ellátási lánc menedzsment

Az előadások nyelve az angol.

Részvételi feltételek

Szeretnénk megkönnyíteni a részvételt, ezért lehetőséget biztosítunk napi részvételi díj igénybe vételére. A napidíjak a szakmai programon való részvételen felül tartalmazzák az előadások absztraktkötetét, az ebéd és a kávészünetek költségét. Amennyiben a további társasági eseményeinkre is szeretne jelentkezni, akkor az alábbi linken található regisztrációs kategóriák érvényesek: http://isirsymposium.hu/registration/.

 

Részvételi díj egy nap esetén*: 28.000,-Ft + Áfa

Részvételi díj két nap esetén: 45.000,-Ft + Áfa

Részvételi díj három vagy több nap esetén: 75.000,-Ft + Áfa

*Az egynapos részvételi díj egy naptári napra érvényes, nincs lehetőség két fél napon részt venni vele.

Jelentkezés

Kérjük, érdeklődése esetén szíveskedjen a következő oldalon online regisztrálni:
http://isirsymposium.hu/registration/. Első bejelentkezéskor a „Pre-registration” menüpont alatt lehet a bejelentkezési adatokat megadni, ahol a belső menüben kiválaszthatók a fenti részvételi díjak.

Kérjük ha jelentkezik a programra legyen szíves e-mailben jelezni, hogy mely napokon kíván részt venni rendezvényünkön:
Bánfalvi Gabriella, Diamond Congress Kft. – Fax: (06 1) 201 2680; E-mail: gbanfalvi@diamond-congress.hu

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 15.

Az NKTT-ről

A 35 éves múltra visszatekintő Nemzetközi Készletezési Tudományos Társaság (International Society for Inventory Research) több mint negyven ország mintegy 100 képviselőjét tömöríti, közöttük a világ vezető tudósait és kiemelkedő cégek vezetőit. Elektronikus Newsletter-je negyedévente jelentkezik. A kétévente Budapesten megrendezett Szimpózium mellett konferenciákat, szekciókat szervez egyedül vagy más szervezetekkel együttműködve a világ különböző tájain. Fiatal szakemberek számára 1993 óta kétévente nyári egyetemeket szervez, amelyeknek eddig Németország, Szlovénia, Görögország, Anglia, Svédország, Hollandia, Törökország, Svájc adott otthont. Az NKTT számos saját kiadvánnyal gazdagította a készletezési szakirodalmat.
További információk: http://isir.hu/

Adjon visszajelzést!