Logisztikai és beszerzési képzések indulnak Szombathelyen

Logisztikai és beszerzési képzések indulnak Szombathelyen

Az MLBKT logisztikai képzéseket indít a helyi kamarával együttműködve!

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) SCM Tréning Központja 2016 őszi félévében logisztikai és beszerzési kurzusokat indít Szombathelyen.

Együttműködő partnerünk a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Célunk, hogy Északnyugat-Magyarország vállalatai számára helyben is elérhetővé váljanak magas színvonalú logisztikai tudást fejlesztő képzéseink.

 

A képzések színvonalát társaságunk közel 25 éves képzési tapasztalata garantálja.

A piacon a legnagyobb képzési kínálatot biztosítjuk a logisztikában és a hozzá kapcsolódó területein dolgozók szakmai fejlesztéséhez és szemléletformálásához.

Átfogó programkínálatunknak köszönhetően a logisztika bármely részterületén és szintjén dolgozó szakember talál lehetőséget tudása bővítésére vagy frissítésére. Fontosnak tartjuk, hogy minden munkatárs a munkájához szükséges mértékben és rendszerben lássa át a komplex vállalati folyamatokat is, módszertanban pedig a korszerű tanuláselméleteknek megfelelően törekszünk az interaktivitásra, a csoportmunka előtérbe helyezésére és a saját tapasztalatok feldolgozására.

Szeretne információt kapni a részletekről?

 

FELIRATKOZÁS

 

 

AKTUÁLIS PROGRAMKÍNÁLATUNK

2016. október 14. és 21.

Logisztikai folyamatok menedzsmentje

Gyakorlatias áttekintés a komplex vállalati logisztikai rendszer és tágabban az ellátási lánc egészének működéséről és teljesítményéről!

JELENTKEZÉSI LAP

2016. október 11-12.

Vámismeretek

A képzés során szimulációkat alkalmazunk, résztvevőink lesznek felelősek egy vállalat vámügyeiért. Fókuszaink: Vám megállapításának és fizetésének menete. Árunyilatkozat készítés. Vámeljárások. Vámjogi egyszerűsítések rendszere. Vámstratégia kialakítása.

JELENTKEZÉSI LAP

2016. október-november (Dátum szervezés alatt.)

Raktározási ismeretek

Raktározási kurzus az alapoktól, és felkészítés a raktározást érintő speciális jogszabályok és hatósági előírások ismeretére, a kötelezettségek teljesítésére. A képzést egy komplex szimulációs gyakorlat zárja!

JELENTKEZÉSI LAP

2016. október-november (Dátum szervezés alatt.)

Szállítmányozási és fuvarozási ismeretek

Képzésünk megismerteti a résztvevőket a szállítmányozás és fuvarozás alapfogalmaival, folyamataival, gyakorlati problémáival. A különböző esettanulmányok, csoportos és egyéni feladatok, valamint a gyakorlatban is jártas oktatók segítségével a résztvevők képesek lesznek magasabb színvonalon megszervezni és lebonyolítani munkájukat, tudásukat akár már másnaptól is használva.

JELENTKEZÉSI LAP

2017. január-február

Beszerzési tárgyalástechnika

Nem általános, nem értékesítői, hanem kimondottan beszerzési tárgyalástechnika. Megtanítjuk arra, hogyan érje el a legkedvezőbb feltételeket a beszállítóknál!

JELENTKEZÉSI LAP

Készlettervezés

Hatékony megoldások a magas készletek csökkentésére, a nem átlátható folyamatok tisztázására.  Számítógépes készletszimulációs gyakorlatban szintetizáljuk a tanultakat!

JELENTKEZÉSI LAP

Raktározás menedzsment

Raktár-optimalizálás, a raktározás mutatószámai és a szabályozás aktualitásai egy raktárlátogatással, mérési feladatokkal és interaktív szimulációval egybekötött programban.

JELENTKEZÉSI LAP

További információk

Hajas Gabriella, oktatási vezető

MLBKT SCM Tréning Központ

Tel.: +36 1 267 8740

E-mail: gabriella.hajas@logisztika.hu

Adjon visszajelzést!