10 új logisztikai park várja a szolgáltatókat

10 új logisztikai park várja a szolgáltatókat

MetLog Logisztikai Parkok – újépítésű vagy korszerűen felújított raktárakból kialakított ipari épületek, az ország frekventált pontjain

 

Közös előnyük a kiemelkedő lokáció nyújtotta kedvező közlekedési kapcsolatok, a súlykorlát nélküli megközelíthetőség, a nagy belmagasság és jó padlóterhelhetőség. A Szombathelytől Miskolcig elhelyezkedő parkokból az ország bármely régiója gyorsan elérhető, és a nemzetközi áruforgalomba csatlakozás is megoldott.


 

MetLog 1

Kecskemét déli részén, a Mercedes – Benz autógyártól 600 méterre található, a MetLog 2-vel közös Metropolisz Ipari Területen. A csarnok területe 6525 négyzetméter, mely galériázható irodai funkcióhoz. Emellett a telken külön irodaépületben irodákat is tudunk biztosítani partnereinknek.

DCIM100MEDIADJI_0079.JPGmetlog-1-2-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog 2

A MetLog 2 új építésű logisztikai park a MetLog 1-gyel közös telken található, a Mercedes – Benz autógyártól 600 méterre, Kecskemét déli részén. A csarnok területe 4141 négyzetméter, ezen felül 900 négyzetméter galéria szolgálja iroda és szociális funkciók elhelyezését.

metlog-2-vagvametlog-2-2-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog 3

A Kecskemét déli ipari zónájában található épületet 2016-ban került felújításra, és ekkor nyerte el új funkcióját is logisztikai központként. A csarnok területe 6629 négyzetméter, ezen kívül 674 négyzetméter az emeleten kialakított iroda.

metlog-3-2-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Alba

Székesfehérvár határától 5 km-re, a 8-as főút mentén helyezkedik el a két 5200 négyzetméteres csarnokból álló épület, melyben 100 négyzetméteren alakítható ki iroda, a galérián.

metlog-alba-3-vagvametlog-alba-5-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Celldömölk

A 6, változatos méretű épületekből álló park telke közforgalmi úttal körüljárható, délről vasútvonal határolja. Az épületekben összesen 4859 négyzetméter logisztikai szempontból hasznosítható terület van, emellett 1014 négyzetméternyi irodával várjuk partnereinket.

metlog-celldomolk-1-vagvametlog-celldomolk-3-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Győr

A MetLog Győr egy több, változatos méretű épületekből álló logisztikai park, melyben összesen 6600 négyzetméter raktározási és gyártási terület áll partnereink rendelkezésére. Ezen felül 1067 négyzetméteren kis alapterületű irodákat is tudunk biztosítani.

metlog-gyor-2-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Miskolc

Miskolc és Mályi települések közt, Miskolc ipari zónájában található a MetLog Miskolc logisztikai park, ahol 7432 négyzetméter logisztikai, 1140 négyzetméternyi irodaterülettel várjuk.

metlog-miskolc-3-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Szerencs

A város ipari parkjában található komplexum 7 változó méretű épületből áll, melyek közül az egyik egy 1483 négyzetméteres, több emeleten irodaépület. Az elérhető logisztikai terület 7400 négyzetméter.

metlog-szerencs-2-vagvametlog-szerencs-3-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Szolnok

A 4-es főút tőszomszédságában helyezkedik el a MetLog Szolnok logisztikai park, melynek legnagyobb egysége egy 1600 négyzetméteres csarnok. A kisebb logisztikai épületeken kívül egy 1233 négyzetméteres irodaépület is partnereink rendelkezésére áll.

metlog-szolnok-3-vagva

 

 

 

 

 

 

MetLog Szombathely – COMING SOON

A MetLog Szombathely telepe a város ipari övezetében, a vasútállomás közelében található. Az összefüggő épületegyüttesben több mint 15 000 négyzetméteren kínálunk logisztikai, raktározási és gyártási céllal hasznosítható területet.

metlog-szombathely-1-vagvametlog-szombathely-2-vagva

 

 

 

 

 

 

A logisztikai parkok üzemeltetését az Indotek Group égisze alá tartozó In-Management Kft. végzi.

Keressen fel minket bátran!

Adjon visszajelzést!