A Quehenberger egyszerűen más, mint a többi logisztikai szolgáltató

A Quehenberger egyszerűen más, mint a többi logisztikai szolgáltató

Quehenberger Logistics: Közösen a siker útján!

 

A minőségi munkavégzés és egy középvállalat kultúrája az, amitől a Quehenberger egyszerűen más, mint a többi logisztikai szolgáltató.

A Quehenberger Logistics egy közepes méretű, tulajdonosi irányítású vállalat, amely minőségi szolgáltatásokat nyújt a logisztikai szállítmányozás menedzsment, valamint a hálózati és szerződéses logisztika területén Közép-és Kelet Európában. 18 országban, 87 telephelyen mintegy 2700 munkavállaló biztosítja az állandó, magas színvonalú szállítmányozást. Magyarországon három telephellyel rendelkezik (Budapest, Győr, Székesfehérvár).

A Quehenberger Logistics-nál nagy súlyt fektetnek az ügyfelekkel és a partnerekkel történő személyes kapcsolattartásra, valamint a kiváló szolgáltatásokon alapuló ügyfélkiszolgálásra. Saját hálózati struktúrája, szabványosított termékei, kipróbált üzletági megoldásai és kiváló partner kapcsolatai garantálják a legmagasabb szintű logisztikai szállítmányozási hatékonyságot.

A Quehenberger Logistics több, mint 580 járművel felszerelt saját és modern gépjárműparkjával garantálja a rugalmasságot a szállítások területén. Ezen felül egy ellenőrzött alvállalkozókból álló széleskörű partnerbázis is rendelkezésre áll.

Közel az Ön vállalkozásához!

A vállalat a következő szolgáltatásokat kínálja:

  • Air és Ocean szolgáltatások a gyűjtőfuvarozástól egészen a projektszállításig.
  • Konténer és kikötőlogisztika, valamint reptéri árukezelés.
  • Direct: komplett szállítmányoktól (FTL) a részrakományokig (LTL), esetleg vasúti szállítással is kombinálva.
  • Express: dokumentumok, csomagok és szállítmányok belföldi és nemzetközi expressz házhozszállítása.
  • Groupage Services: egész Európára kiterjedő gyűjtő- és konszolidált hálózat.

Speciális iparágak kiszolgálásban is élen jár, mint például a fashion (textil) logisztika, gumiabroncs logisztika, járműipari logisztika, kiskereskedelmi logisztika (retailer), FMCG, fehéráru, újrafelhasználható hulladékanyagok szállítmányozása.

 

Zöld Logisztika

A fenntarthatóság és az erőforrások kímélése a Quehenberger Logistics fő törekvései közé tartozik. A vállalat saját tulajdonában lévő SEQURITY nevű cég vezető, semleges szolgáltatója biztonsági, minőségi és környezetvédelmi szolgáltatásoknak. A SEQURITY biztosítja, hogy a Quehenberger Logistics valamennyi vonatkozó szabályt betartson, valamint a biztonság, a minőség és a környezetvédelem tartósan gyökeret verjen a szervezetben.

 

Számok és tények

Forgalom493 Millió EUR (2015)
Munkatársak száma2700 fő
Telephelyek87
Országok18
Saját járműpark (Quehenberger Logistics)580
Fedett raktárterület m2-ben310.000
Szállítmányok FTL / LTL / Intermodális / Vasút / Kiskereskedelem (2015)0,6 millió
Belföldi és nemzetközi gyűjtőfuvar / Légi és tengeri / Clearance szállítmányok (2015)2,4 millió

Referenciák

AgranaBMW Borealis BP Austria Coca Cola Hellenic Continental Daimler Dehner dm Drogerie Markt Electrolux Logistics Ford Motor Company Fresenius Henkel Hofer Hugo Boss Kaindl Lear Miele Mondi Europe & International Division Nestle Nufarm OBI Palfinger Europe Pirelli Procter & Gamble nRosenbauer Salinen Austria Sandoz SCA Hygiene Products Spar STI (Deutschland) Tchibo Tesco Unilever VW Werner & Mertz

 

logo-quehenberger-honlapraKapcsolat

Internet:  http://www.quehenberger.com/hu/

Telefon: +36 96 500-703

E-mail: bence.gyurus@quehenberger.com

 

Adjon visszajelzést!