A UPS megveszi a klinikai ellátási lánc megoldást nyújtó vállalatot

A UPS megveszi a klinikai ellátási lánc megoldást nyújtó vállalatot

A UPS és a Marken aláírta az akvizíciós megállapodást, a Marken leányvállalatként működik tovább

 

A klinikai vizsgálatokra szigorú szabályok vonatkoznak, végrehajtásukhoz a legmodernebb logisztikai szolgáltatások és globális elérés szükséges. A Marken a klinikai ellátási lánc megoldások terén globális hálózatot üzemeltet, mellyel az egyre komplexebb ügyféligényeket is el tudják látni. A cég megvásárlása számos hasonló akvizíciót követ, melyek révén a UPS kiterjesztette egészségügyi logisztikai portfólióját.

A Markent továbbra is Wheeler vezeti majd, a cég a UPS 100%-os tulajdonában álló leányvállalataként működik tovább.

A Marken szolgáltatásait gyógyszeripari cégek, klinikai kutató intézmények és szerződéses gyártó cégek veszik igénybe kutatási anyagok és vizsgálati készítményeik összegyűjtésére és eljuttatására mintegy 49 000 kutatási helyszínre, illetve biológiai minták szállítására e helyszínekről a központi laboratóriumokba. Ezek a szállítmányok idő- és hőérzékenyek, gyors és előírásoknak megfelelő szállításuk fontos mind a klinikai kutatások sikere mind a betegek kezelése szempontjából. A cégnél több mint 650 munkavállaló dolgozik 44 telephelyen világszerte, köztük tíz jó gyártási gyakorlat (GMP) minősítéssel rendelkező létesítménnyel.

A UPS speciális egészségügyi logisztikai szolgáltatások széles körét nyújtja. A UPS idén júliusban jelentette be, hogy tevékenységét kiterjeszti a klinikai kutatások területére is. A cég hálózatában hőérzékeny raktározásra és szállításra alkalmas létesítmények és járművek egyaránt megtalálhatók (szobahőmérsékletű, hűtött, fagyasztott és kriogén hőmérsékleteken), a cég 24 órás nyomon követési és biztonsági szolgáltatást is nyújt.

A UPS az akvizíciót követően több mint 100 egészségügyi logisztikai létesítménnyel rendelkezik, melyek közül 60 GMP minősítéssel is bír. A szállíttatók többek között a UPS Temperature True™, a UPS Proactive Response™, a UPS WorldShip™ és a UPS Quantum View™ szolgáltatásokból is választhatnak a cég portfoliójában.

Adjon visszajelzést!