Logisztikai és beszerzési tréningek
Mintatender segít eligazodni az épületüzemeltetésben

Mintatender segít eligazodni az épületüzemeltetésben

Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) és az Épületüzemeltetési Szervezetek Országos Szövetségének (LEO) együttműködése

 

Az MLBKT tagszervezete, a Beszerzési Vezetők Klubja már korábban is kereste az együttműködési lehetőségeket más iparágból hasonló szervezetekkel.  A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szervezetek Országos Szövetségével történő közös munka első eredménye az egy mintatender, amely segítséget, iránymutatást kíván nyújtani, hogy mind a beszerzők, mind az üzemeltetők szempontjait figyelembe véve mindkét fél részére érthető, jogkövető, releváns információkat tartalmazó felhívások kerülhessenek kiküldésre. A mintatender megtalálható a BVK éppen átalakulóban levő honlapján: http://www.beszerzesivezetok.hu/mintatender.html.

A mintatender általános épületüzemeltetést érintő esetekre felsorolja azokat a jogi, kereskedelmi és műszaki információkat, amelyek nélkülözhetetlenek egy pontos ajánlat kidolgozására. Több alternatívát biztosítva javaslatot ad egy vagy többfordulós tender folyamatára, példákat ad biztosítékokra, javaslatokat ad a folyamatok átfutási idejére.

A BVK-LEO közös munka folyatódik. A mintatender nem egy lezárt anyag. Tervezzük különböző részfeladatokhoz, mint pl. takarítás, örzés-védés, stb. további részletek kidolgozását, valamint ehhez és az eddigiekhez is örömmel veszünk bármilyen építő jellegű hozzászólást, kritikát.

 

Giltán Tivadar, BVK elnök

giltan.tivadar@beszerzesivezetok.hu

Adjon visszajelzést!