Új beszállítókkal találkozik az MLBKT Gyógyszeripari Tagozata

Új beszállítókkal találkozik az MLBKT Gyógyszeripari Tagozata

Az MLBKT Gyógyszeripari Tagozata  2017. január 26-án tartja idei első, nyílt ülését.

A tagozati ülésünkön három beszállító, partner fog bemutatkozni:

a

Spicy Analytics Kft. (http://spicyanalytics.com/)
A Spicy Analytics Kft. 2014-én őszén alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Tevékenységeink közé tartozik az egészségügyi adatgyűjtés, a komplex adatokon nyugvó, szofisztikált módszertanok segítségével történő adatelemzés és modellezés,  a piackutatás, alkalmazásfejlesztés, valamint a klinikai kutatások támogatása.
Az utóbbi területek átfedésének köszönhetően a vállalat olyan egyedülálló kompetenciákat sorakoztat fel, mely különleges értéket képvisel nemcsak az egészségügy, de a bank és telekommunikációs szektorokban egyaránt. Ezen iparágak üzleti folyamatainak mélyebb megértését szolgálják kollégáink többéves adatbányászati, szoftverfejlesztési és egészségügyi szolgáltatási tapasztalatai.
Bemutatkozó előadásuk anyaga innen letölthető.

 

Tech People Hungary Kft. (http://www.tech-people.com/hu/)
A Tech People egy Európai munkaerő-közvetítő vállalat, mely magasan képzett erőforrásokat valamint kiszervezett technológiai szolgáltatásokat biztosít különböző iparágak számára.
A vállalat Budapesten található központjával, Londonban és Varsóban lévő irodáival valamint Európa szerte található szolgáltató helyszíneken áll partnerei rendelkezésére.
A víziónk, hogy a világnak ezen a felén működő kulcs iparági vállatoknak olyan preferált közvetítő partnerei legyünk, akik a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat költséghatékonyan nyújtják.
Bemutatkozó előadásuk anyaga innen letölthető.

 

Quehenberger Logistics HU Kft. (http://www.quehenberger.com/hu/)
Nagy hagyományokkal rendelkező logisztikai szolgáltató: Közel az ön vállalkozásához.
A szállítmányozási menedzsment, a hálózati és szerződéses logisztika szakértője
2010 áprilisa óta a salzburgi vállalat, a Quehenberger Logistics, ismét a korábbi nevén tevékenykedik Ausztriában és Kelet-Európában. A nagy hagyományokkal rendelkező osztrák vállalatot Christian Fürstaller és Rodolphe Schoettel, valamint a korábbi tulajdonos Rudi Quehenberger irányítja.
Az alábbi szakterületek szakértőjeként Szállítmányozási menedzsment, Hálózat- és Szerződéses logisztika a Quehenberger Logistics az egész területet lefedő saját darabáru hálózattal rendelkezik Ausztriában, valamint számos további telephellyel Kelet- és Dél-Kelet-Európában. Összesen több mint 2.700 munkatárssal a Quehenberger Logistics a szállítási és logisztikai szolgáltatások széles spektrumát kínálja. A logisztika-outsourcing tartozik többek között a vállalatalapvető képességeihez, aki külső partnerként optimalizálja ügyfeleinek logisztikai folyamatait.
Bemutatkozó előadásuk anyaga innen letölthető.

 

Időpont

2017. január 26., 15:30

Helyszín

Béres Gyógyszergyár Zrt. székház
1037 Budapest Mikoviny u. 2-4.
Parkolás az épület előtt illetve a környező utcákban ingyenesen lehetséges!

a

a

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagjai számára nyitott és ingyenes, csupán előzetes regisztrációt kérünk.
Részvételi szándékát a linkre kattintva jelezheti. »

a

a

Adjon visszajelzést!