Törökbálintról látja el 10 ország Drogerie Markt üzleteit a Quehenberger Logistics

Törökbálintról látja el 10 ország Drogerie Markt üzleteit a Quehenberger Logistics

Az osztrák logisztikai szolgáltató 5.200 m2-es raktárkapacitás-bővítéssel segíti a Drogerie Markt működését Ausztriában. A közép- és délkelet-európai régió 10 országában található dm üzletek ellátását a törökbálinti telephelyről kezelik.

 

A magyar vásárlók körében jól ismert dm drogerie markt  az osztrák Quehenberger Logistics közreműködésével bővítette raktárkapacitását az ausztriai Enns-ben, ahol egy új, 15 ezer m2 alapterületű logisztikai központ jött létre 10 millió eurós beruházással. Az áruházlánc termékei 5.200 m2 területen kaptak helyet a 34 rakodóállásos épületben, ami a legkorszerűbb környezetvédelmi szabványok szerint épült, és a város kitűnő közlekedési, valamint földrajzi adottságai révén további ügyfelek kiszolgálására is alkalmas. A dm a későbbiekben további 5.200 m2-es területet vehet igénybe.

 

Az ingatlanfejlesztésnek köszönhetően a Quehenberger Logistics és a dm együttműködése a korábbiaknál is szorosabbá vált. A logisztikai vállalat 1989-ben kezdte meg a közös munkát a kereskedelmi lánccal, manapság már mind a 390 ausztriai dm üzlet ellátásáért felelős, és a beszállítóktól származó termékek is az Enns-ben található központba érkeznek be. A felek a közös hálózatépítés sikere mellett már korán felismerték az elektronikus adatmegosztásban rejlő lehetőségeket, így a folyamatok során nyert információt mindig átláthatóan, és alaposan kielemezhették a további fejlesztések érdekében.

 

Napjainkban a raktárhelyiségek kihasználtságának optimalizálása és a járművek üresjáratának elkerülése a legfőbb fejlesztési terület, de a gépkocsi-vezetőket is folyamatosan képzik a takarékos közlekedésre, és új eszközbeszerzések is történnek.

Az Ausztriában felépített, összesen 390 osztrák üzletet kiszolgáló logisztikai központ mellett a dm törökbálinti telephelye is fontos szerepet játszik a dm közép- és délkelet-európai hálózatának ellátásában. A telephely szállítmányozási tevékenységének kiszolgálását a Quehenberger győri központja látja el, ahol ezen felül tovább napi 150-200 rakodási feladatot koordinálnak Európa minden irányába. A 12.500 m2 alapterületű raktárból a régió 10 országába, Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra, Romániába, Bulgáriába, Szlovéniába, Horvátországba, Szerbiába, Boszniába és Macedóniába szállítanak árut.

 

Kapcsolat:

Internet:            http://www.quehenberger.com/hu/

Telefon:            +36 30 658 9482

Mail:                 ferenc.ujszaszi@quehenberger.com

 

A Quehenberger Logistics egy közepes méretű, tulajdonosi irányítású osztrák vállalat, amely minőségi szolgáltatásokat nyújt a logisztikai szállítmányozás menedzsment, valamint a hálózati és szerződéses logisztika területén Közép-és Kelet Európában. 18 országban, 87 telephelyen mintegy 2700 munkavállaló biztosítja az állandó, magas színvonalú szállítmányozást. Magyarországon három telephellyel rendelkezik (Budapest, Győr, Székesfehérvár). A Quehenberger Logistics-nál nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelekkel és a partnerekkel történő személyes kapcsolattartásra, valamint a kiváló szolgáltatásokon alapuló ügyfélkiszolgálásra. Saját hálózati struktúrája, szabványosított termékei, kipróbált üzletági megoldásai és kiváló partner kapcsolatai garantálják a legmagasabb szintű logisztikai szállítmányozási hatékonyságot. A Quehenberger Logistics több, mint 580 járművel felszerelt saját és modern gépjárműparkjával garantálja a rugalmasságot a szállítások területén. Ezen felül egy ellenőrzött alvállalkozókból álló széleskörű partnerbázist is működtet.

 

Adjon visszajelzést!