EU SME Centre Workshop

EU SME Centre Workshop

Sikeres üzletkötés kínai befektetőkkel

 

Szervezők: EU SME Centre, Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara

Időpont:  2017. március 28, kedd 8:30-16:00

Helyszín: HIPA –  1055 Budapest, Honvéd utca 20.

 

Az EU SME Centre, a HIPA és a ChinaCham Hungary meghívja Önt a március 28-án megrendezésre kerülő workshopjára, melyen a résztvevők megismerhetik mely stratégiák alkalmazásával fejleszthetik és tehetik sikeresebbé cégüket, hogy sikeres üzleteket köthessenek kínai partnerekkel.

Kína az egyik legnagyobb befektető a világban és a fejlődő Európa az egyik célpontja a kínai külföldi befektetéseknek, amely trend tovább növekszik. Kína európai befektetési célpontja az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország és Portugália, valamint a közép-európai régió országai élükön Magyarországgal.

A workshop során megismerhetik a Kínai befektetések természetét és mozgatórugóit és azt hogy az Önök vállalata hogyan tehető képessé a potenciális kínai befektetőkkel történő tárgyalásra. A résztvevők megismerhetik a kínai állami és magánbefektetők döntéshozatali mechanizmusát és menedzsment gyakorlatát. A workshop után a részvevők jobban tudnak tárgyalni  a  kínai befektetőkkel és új technikákkal közelíthetnek kínai partnereikhez.

A konferencia egyik előadója Prof. Zhang Haiyan, aki társszerzője volt a 2002-ben kiadott Európai közvetlen tőkebefektetések Kínában című könyvnek, illetve kínai és európai cégek üzleti tanácsadójaként is dolgozik.

A konferencia másik előadója Takács Zsolt, aki 7 éve a CECZ (Central European Trading and Logistics Cooperation Zone) ügyvezető igazgatója. Korábban a kínai Hisense cég magyarországi LCD Tv gyárának igazgatójaként vezette a cég magyarországi beruházását.

Érdemes ellátogatnia a konferenciára, akár kötött már üzletet kínai üzletemberrel, akár tervezi, hogy kínai üzletemberrel kötni fog üzletet.

A workshopon részvevő cégek kedvezményesen csatlakozhatnak 2017. második félévében az EU SME Centre által szervezendő üzleti delegációhoz, amely során a magyar befektetések iránt érdeklődő kínai potenciális befektetőkkel B2B megbeszélésekre is sor kerül.

A workshop programjáról, az előadókról és a részvételi feltételekről ide kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.

(X)

Adjon visszajelzést!