Akár 100%-os bér- és járuléktámogatással csökkentheti kiadásait

Akár 100%-os bér- és járuléktámogatással csökkentheti kiadásait

Még ebben az évben is kedvező támogatási lehetőségek a vállalkozások számára

 

2017-ben is van lehetőség az Ifjúsági Garancia a Közép-magyarországi régióban elnevezésű – VEKOP-8.2.1-15 számon is ismert – program által biztosított támogatások igénybevételére, mely a Széchenyi 2020 keretében valósul meg.

A program célja, hogy a Pest megyei állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási címmel rendelkező 15 – 25 év közötti fiatalok elhelyezkedését megkönnyítse a nyílt munkaerő-piacon.

A programban résztvevő munkáltató – a fenti korosztály foglalkoztatása esetén – többféle konstrukcióban, akár 100%-os bér- és járuléktámogatással csökkentheti kiadásait.

A támogatás felhasználható családtag, illetve tanuló felvétele esetén is.

Egyszerű, gyors és rugalmas a támogatás igénylése.

A támogatások igénylésének legfontosabb alapfeltételei, hogy a felvett fiatal a munkáltató vállalkozásában a foglalkoztatotti létszámát bővítse a megelőző 6-12 hónap átlaglétszáma tekintetében, valamint érvényes munkaerőigény bejelentéssel kell rendelkeznie az illetékes foglalkoztatási osztályon.

A támogatás lebonyolítása a Pest Megyei Kormányhivatal területileg illetékes járási hivatalainak foglalkoztatási osztályain történik, itt kaphatnak az érdeklődők bővebb felvilágosítást.

 

A vállalkozóknak készített kisfilmet az alábbi linkre kattintva nézheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=xZtoAOtBTrg&feature=youtu.be

 

További információ: pest.munka.hu oldalon és
a 06 1 279 4757 és  a 06 70 198 7548-as telefonszámon.

A tájékoztatót itt olvashatja el.

(PMKIK)

 

Adjon visszajelzést!