Logisztikus hallgatók keresnek gyakorlati helyet

Logisztikus hallgatók keresnek gyakorlati helyet

Nincs bérköltség, nincs adminisztráció – éljen a lehetőséggel

 

A Prágai SOŠ Logistických Služeb iskola több tanulója Európai Uniós pályázat (Erasmus +) keretében tölti Budapesten három hetes szakmai gyakorlatát.

A diákok különböző szakmacsoportokból lettek kiválogatva és 6 fő logisztikus diáknak keresnénk gyakorlati helyet. (Ezen diákok természetesen akár több munkáltatónál is eloszthatóak.)

A programban résztvevők az iskola több mint 350 tanulója közül a legjobb és a legügyesebb végzős diákok (18-20 évesek) lettek kiválasztva.

Az (esetlegesen) befogadó intézménynek ez semmiféle + költséggel nem jár, hiszen a diákok a gyakorlatért munkabért nem kaphatnak, nem tartoznak TB és más bejelentési kötelezettség alá!

A program teljes dokumentációját elkészítjük és a szükséges adatlapok, igazolásokat elkészítését vállaljuk.

Az Erasmus program az itt tartózkodásuk teljes költségét fedezi, (szállás, napi háromszori étkezés, tömegközlekedési bérlet, kiemelt felelősség és egészségbiztosítás, stb.).

A pályázatban résztvevő tanulók az anyanyelvükön kívül beszélik az angol és további nyelveket, amennyiben szükséges tolmács jelenlétét, fordítógépet, tudunk biztosítani, ez a korábbi gyakorlat szerint nem szokott problémát jelenteni.

A program gyakorlati megvalósításának várható időpontja: 2017. május vége, viszont a dokumentációt 2017. április hónapban szeretnénk az iskola felé rögzíteni.

A diákok dolgozni jönnek, saját szakmájukban tehetségesek, de a befogadó intézmény döntése, hogy mennyire kvalifikált munkát mer rájuk bízni, így a legapróbb feladatok is rájuk testálhatók, úgy készítjük fel őket, hogy tudják a gyakorlat sokrétű, ilyen jellegű tevékenységet is tartalmaz.

 

Kapcsolat:

Kovács Gábor

Nemzetközi Projektmenedzser

Mobilis Európai Mobilitások – MEMO

+36/70/368 0384

gaborkovacs@memo.co.hu

www.memo.co.hu

Adjon visszajelzést!