Vállalatlátogatás a Mercedes-Benz Gyárba

Vállalatlátogatás a Mercedes-Benz Gyárba

Május 4-én vendégeink látogatást tehetnek a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél, ahol bemutatásra kerülnek a logisztikai folyamatok, valamint az új árukosár logisztikai koncepció.

A Mercedes-Benzről

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. 2012 márciusában nyitotta meg gyárát Kecskeméten. A sikerek igazolták a döntést: a dél-alföldi régió, sőt immár Magyarország meghatározó befektetője és munkaadója lett.

Három világszerte sikeres Mercedes-Benz modell készül a hazai gyárban. Az első Magyarországon is gyártott termék a B-osztály volt; míg 2013-ban a négyajtós CLA coupé, illetve 2015 januárjában a kombi CLA Shooting Brake gyártását is megkezdte a kecskeméti gyár. Külön büszkeség, hogy ez utóbbi két típust kizárólag itt Magyarországon gyártják az egész világ számára.

Az elmúlt évek folyamatos kapacitásbővítésének köszönhetően a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. közel 4.000 munkavállaló számára biztosít munkahelyet. A kapacitásbővítéssel párhuzamosan a hazai székhelyű beszállítók száma is folyamatosan növekedett. A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár ma már 32 hazai székhelyű beszállítóval dolgozik, és 2012 óta több mint 500.000 darab autó gördült le a gyártósorról.

A Mercedes-Benz gyár kiemelt figyelmet fordít Kecskemét és a régió fejlődésére, valamint a jövő generációjának, és a hátrányos helyzetben lévő társadalmi csoportok segítésére oktatás, sport, kultúra és szociális ügyek területén.

Időpont

2017. május 4., csütörtök,  8:45-12:15

Helyszín

Mercedes-Benz Gyár, 1-es kapu ( Mercedes út 1.)

Program

8.45-9.00
Érkezés

9.00 – 10.00
Köszöntő – Cégbemutatkozás

Kiss Gábor, external affairs, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Christian Seith, logisztikai vezető, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (angol nyelvű köszöntő)

 

10.00 – 10.15
Kávészünet

 

10:15-12:15
A gyár megtekintése, a folyamatok bemutatása a gyakorlatban / Árukosár új logisztikai koncepció ismertetése, valamint tervezzük egy aktuális logisztikai projekt bemutatását is.

 

12.15-
Kérdések-válaszok

Technikai információk

Parkolás: P1 jelü parkoló, „Látogatók” felirattal jelzett helyein (a 3 kültéri zászló közelében, a buszközlekedést nem akadályozva)

Találkozó: Mercedes-Benz Gyár, 1-es kapu ( Mercedes út 1.) / Recepciónál

Részvételi feltételek és jelentkezés

A vállalatlátogatásra a létszámkeret betelt, jelentkezési szándéka esetén kérjük írjon emailt (Benesch Anita, anita.benesch@logisztika.hu) címre, várólistára tudjuk felvenni a jelentkezését és lemondás esetén értesíteni fogjuk! 

 

További információk

Benesch Anita
anita.benesch@logisztika
+36 1 267-8740

Adjon visszajelzést!