A TimoCom tovább bővíti Európa legnagyobb fuvarozói platformját

A TimoCom tovább bővíti Európa legnagyobb fuvarozói platformját

Elég egy “digitális kézfogás ” az üzletkötéshez

 

A TimoCom fuvarozói platform tranzakciós platformmá válik a TC Transport Order® alkalmazással.

A nyári release után a TC Transport Order® lehetővé teszi majd a több, mint 120.000 TimoCom-os felhasználónak, hogy a platformon keresztül digitális tranzakciókat bonyolítsanak le. Ezzel a TimoCom az ügyfeleinek nyújtott digitális folyamatoptimalizálás következő mérföldkövét teszi le.

Az új alkalmazással az üzleti partnerek közvetlenül a TimoCom platformján tudják fuvarmegbízásaikat lebonyolítani, amivel a megbízó és a megbízott közötti kapcsolat lényegesen hatékonyabb lesz.

„A TC Transport Order® bevezetése határozottan hozzájárul a fuvarozói platform digitális fejlődéséhez. Az ügyfelek számára ez elsősorban érezhető időmegtakarítást jelent csak úgy, mint a folyamatok költségeinek csökkenését is, a digitalizációnak és a médiának köszönhetően“, mondta Gunnar Gburek, a TimoCom szóvivője.

Fuvarok digitális lekérdezése és megbízások központi kezelése

A TC Transport Order® lehetővé teszi a megbízóknak, hogy fuvarjaikra párhuzamosan több partnertől kérjenek ajánlatot – valós időben, aktuális napi díjon. Az összes kapott árajánlat közül végül egész egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. A potenciális szolgáltatók a kapott megbízások segítségével további üzletekhez juthatnak. Végül „digitális kézfogás“-sal lehet az üzleteket megkötni a TC Transport Order®-en keresztül. Itt mindkét fél megtalálja egy felületen az őket érintő fuvarmegbízásokat és azok állapotát. Ezeket bármikor könnyen tudják kezelni a TimoCom platformján. Ezen kívül a jövőben értesítést fognak kapni a TimoCom felhasználói az őket érintő eseményekről – a fuvarozói platformon belül.

Július elejétől a TC Transport Order® optimalizálni fogja az alapvető üzleti folyamatokat a fuvarozók, szállítmányozók és gyártó cégek között, így biztosítja ez az új irány a mindennapi munkát a TimoCom fuvarozói platformján.

További információk: www.timocom.hu

 

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH egy IT specialista középvállalkozás, amely a fuvarozói szakma webalapú alkalmazásainak fejlesztésére fókuszál. A cég Európa legnagyobb fuvarozói platformját működteti. A TimoCom platformján naponta több mint fél millió nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesznek közzé. A logisztikai hálózat több, mint 36.000 ellenőrzött céget foglal jelenleg magába.

Adjon visszajelzést!